​Російський підводний човен завдав залпового удару крилатими ракетами по об'єктах у Сирії (відео)

Поки США з союзниками фактично добивають «Ісламську Державу» в Іраку та Сирії, доблесне воїнство Путіна-Асада примудряється в районі Пальміри нести від ІДІЛ одну поразку за іншою. Рятуючи реноме «наддержави», росіяни вирішили застосувати "важку артилерію"

Субмарина РФ нанесла ракетный удар по объектам ИГ в Сирии - видео

Російський підводний човен "Великий Новгород" завдав залповий удар високоточними крилатими ракетами "Калібр" по об'єктах бойовиків Ісламського держави (ІД) в районі Дейр-ез-Зора. Бодро відрапортувала прес-служба Міноборони РФ, зазначають Патріоти України.

"В результате ракетного удара тремя крылатыми ракетами уничтожены пункты управления, укрепрайон со скоплением боевиков и бронетехники, а также крупный склад вооружения и боеприпасов террористов ИГ в районе населенного пункта Абу-Кемаль провинции Дейр-эз-Зор", - йдеться в повідомленні. Також сказано, що по данним «объективного контроля», всіх мети знищені.

Насправді, судити наскільки був удар вдалим важко. Попередні спроби РФ з допомогою ракетної зброї нанести серйозних втрат не мирному населенню Сирії були переважно невдалими. А чекати критично виважених заяв з Москви не доводиться.

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...

Третя штурмова бригада ЗСУ заявила про прорив обороги противника під Авдіївкою не зважаючи на шалений опір окупантів

четвер, 28 березень 2024, 23:15

Третя окрема штурмова бригада зявила про прорив в Орлівку й інтенсивний бій у залишках селища. "Штурмова група прорвалася на вулиці селища та розпочала інтенсивний бій впритул до будинку, у якому засів противник. Ворог відстрілювався гранатами, випуска...