"​Російський слід": В Раді зажадали розслідування діяльністі нардепів Каплина і Добродомова

«Досьє Інтера» продовжує косити друзів телеканалу. Попереду серія розслідувань, котрі обіцяють «гарячу осінь» в українському політикумі.

Михайло Хміль

Публікація відомого блогера Сергія Іванова з викриттями двох опозиційних щодо влади нардепів, про що вще писали Патріоти України, має свій логічний розвиток. Зокрема представник коаліції з «Народного фронту» зажадав розслідування стосовно своїх колег, котрі опинилися в центрі чегового «інтерівського» скандалу.

Правоохоронні органи мусять розслідувати діяльність народних депутатів Сергія Капліна та Дмитра Добродомова на предмет їх зв'язків з Росією і терористами. Про це заявив народний депутат фракції "Народний фронт" Михайло Хміль, коментуючи публікації про долю російських пропагандистів Марії Столярової і Леоніда Муравйова у виборчій кампанії партій "Партія простих людей" і "Народний контроль" в 2015 році.

"Опубліковане листування вказує на те, що "Партія простих людей "Капліна та "Народний контроль" Добродомова - чисто російські проекти. Тепер СБУ і Генпрокуратура повинні негайно розслідувати діяльність цих ручних популістів Кремля. Якщо російські українофоби і посібники терористів розробляли для Каплина і Добродомова виборчу кампанію, необхідно перевірити: чи не Кремль фінансував цю кампанію? Залежать зараз фінансово від Росії Каплін і Добродомов? Які їх поточні зв'язку? Немає ознак державної зради?", - проголосив пан Хміль.

Нардеп також нагадав, що народний депутат Добродомов вже публічно підтвердив факт підготовки своїх виборчих телевізійних роликів росіянами.

"Дмитро Добродомов в своєму Facebook вже публічно підтвердив згадані в листуванні факти. Він не може відхреститися від справжніх авторів своїх "народних" тез і слоганів, а лише намагається змістити акценти. Мовляв, найняв терористів і українофобів, тому що вони запропонували найкращу ціну. тепер чекаємо реакцію простої «народної» людини Каплина. Нехай пояснить: чому їх з Добродомова політтехнологи сміються над новинами про "полонених укропчіків" і битву за донецький аеропорт?" – заявив нардеп.

«Фронтовик» також вважає, що Каплін і Добродомов послідовно лобіюють інтереси Росії у своїй політичній діяльності.

"Ми завжди говорили, що саме Москва організувала і профінансувала гостру політичну кризу, що виникла восени 2015 року та ледь не призвела до дострокових виборів Верховної Ради. А тепер спливли факти: ті популісти, які тоді голосніше всіх вимагали відставки Кабміну і розпуску парламенту - це все одна кремлівська команда. Добродомов, Каплін, Тимошенко з її пропутінським депутатом Савченко - це все штучні політичні проекти Кремля, які послідовно роблять антиукраїнські кроки. Вони дискредитують проєвропейські реформи Яценюка; виступають проти співпраці з МВФ; зривають прийняття держбюджету і фінансування АТО. Ось для чого Путіну потрібно було провести цих популістів до Верховної Ради!", - проголосив однопартієць Яценюка.

Перші дві термінові партії вже прибули: ЗМІ дізнались, коли в Україну надійде зброя з великого пакету допомоги США, який завдасть нищівного удару по планам Кремля на перемогу

субота, 4 травень 2024, 1:45

Йдеться про артилерію, бронетехніку, системи ППО, катери та іншу громіздку техніку та засоби з оголошених пакетів допомоги США та Європи, складні та чутливі в транспортуванні. Перші партії зброї з нового пакету допомоги США надійшли до України наприкін...

"До Великодня готувалися. Вікна мили": Безугла знову обурена роботою комітету, у соцмережі відреагували

п’ятниця, 3 травень 2024, 23:54

“За весь тиждень Комітет ВРУ з питань національної безпеки, оборони та розвідки не провів жодного засідання, жодного заходу, жодної міжнародної зустрічі, жодного спільного виїзду. Жодної активності не було. Тільки тиша і пусті коридори. Що це?” – напис...