"Російський суд - це не закон, це - цирк- шапіто!": Надія Савченко написала перший лист після винесення вироку

Ув'язнена льотчиця в листі подякувала українцям, росіянам, своїм адвокатам, депутатам і дипломатам, які переживали за неї і підтримували протягом всього часу судового розгляду.

Надія Савченко написала листа. Ілюстрація:www.bbc.com

Рукописний текст листа своєї підзахисної в Twitter розмістив адвокат Марк Фейгін, який отримав його після сьогоднішньої зустрічі з Надією Савченко в СІЗО, передають Патріоти України. Лист Надії Савченко став першим листом українки після того, як їй вчора, 22 березня, був зачитаний обвинувальний вирок. Марк Фейгін розповів, що Надія Савченко не шкодує ні про що і дякує всім, хто її підтримував.

"Я дякую всім! Це було класно! Ми всі разом довели, що російський суд - це не закон, це - цирк- шапіто!" - написала Савченко в своєму листі і подякувала своїм прихильникам за український гімн і прапор в російському суді.

Також Марк Фейгін додав: льотчиця підписала з ним угоду про те, що адвокат і надалі буде представляти її інтереси.

Чи чекають на Україну відключення світла або блекаути через російські обстріли: Шмигаль зробив заяву

понеділок, 29 квітень 2024, 14:26

Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль прокоментував, коли в Україні можуть статися масові відключення електроенергії через російські ракетні удари. Своєю думкою він поділився в ефірі телемарафону. "Це сенситивна інформація. Я би, звичайно, не хотів да...

"Закони фізики, мабуть, це єдині закони, які працюють": Танкіст розповів, чи виправдали сподівання легендарні "Леопарди"

понеділок, 29 квітень 2024, 13:56

Рік тому Німеччина передала Україні свої легендарні танки. Танкіст, головний сержант роти Ігор Ігнатенко розповів, чи виправдали сподівання ці броньовані бойові машини. В ексклюзивному інтерв’ю Наталі Островській військовий відповів, чи змінили "Леопар...