Російський телеканал випустив соціальну рекламу про Крим під назвою "Крим Ваш" (відео)

Автори відео висловили гордість з приводу агресивної політики держави.

В Росії випустили соціальний ролик про "Крим Ваш". Ілюстрація: События Крыма.Російський телеканал випустив соціальну рекламу про Крим під назвою "Крим Ваш". Відео днями з'явилося в сервісі YouTube, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Автори відео висловили гордість з приводу агресивної політики держави. Колишніх жителів Криму, які тепер не мають можливості потрапити на батьківщину, така реклама обурила.

"Хвора все-таки країна. Віджати частина території держави, порушуючи всі міжнародні норми, і пишатися цим", - написала в "Фейсбуці" головний редактор "Української правди" Севгіль Мусаєва-Боровик.

У рекламі нібито кримчани показують росіянам, що Крим належить їм. Люди стоять з табличками з написом "Крим Ваш".

Військовий дезертирував до росіян та став "чиновником"

понеділок, 29 квітень 2024, 22:17

Працівники Державного бюро розслідувань повідомили про підозру військовому, який самовільно залишив військову частину та перейшов на бік ворога. Імовірно, йдеться про 2022 рік, зазначають Патріоти України. "Він добровільно пішов на співпрацю з ворогом,...

Окупанти вдарили по Харкову та області авіабомбами, є руйнування та поранені

понеділок, 29 квітень 2024, 21:16

Ввечері у понеділок, 29 квітня 2024 року, російські окупаційні війська завдали ударів по Харкову та області. Про це повідомив очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов, передають Патріоти України. Зазначається, що ворог завдав удару по Київському району ...