Розігнати "недоторканних": Порошенкові запропонували ліквідувати Раду і ввести всенародне голосування

Ініціаторами законів повинні бути самі українці, переконаний автор петиції.

Скріншот

Президенту України запропонували ліквідувати Верховну Раду і ввести в Україні всенародне голосування за закони. Про це йдеться в петиції, яку 6 квітня оприлюднили на сайті глави держави, передаютьПатріоти України.

Автором петиції виступив Сергій Косарьков, який мотивував свою ініціативу тим, що за українців у Раді голосують "купки тих, хто невідомо як опинився в зграї недоторканних". За задумом автора, президент повинен особистим указом організувати Всеукраїнський електронний онлайн-ресурс із можливістю цілодобового доступу й онлайн-голосування кожного громадянина України.

До голосування будуть допускатися громадяни України віком від 18 років, незалежно від місця перебування. При цьому ініціаторами законів зможуть бути самі українці, а глава держави ухвалюватиме рішення про те, чи підписувати цей закон. Голосування Косарьков пропонує організувати за ідентифікаційним номером платника.

Росія тероризує Україну обстрілами та зібралася у великий наступ: Жданов пояснив, що задумали в Кремлі

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:27

Обстріли українських міст останнім часом почастішали. Російські пропагандисти знову закликають знищити Київ та Харків. А із настанням літа, як пише британське видання The Economist, зростає загроза нового масштабного наступу російських військ по всій л...

"Ухилянтів треба брати за вухо і вести до ТЦК": Мер Конотопа записав звернення до нардепів (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:15

Поки Верховна Рада продовжує готувати законопроєкт про мобілізацію – профільному комітету залишились розглянути 5% поправок – міський голова Конотопа звернувся до народних депутатів із закликом “не гратися в політику". На цьому міський голова Конотопа ...