Розкатана кремлівська губа: Російська делегація вимагала змінити правила ПАРЄ для свого повернення - Ар'єв

​У 2014 році Російська делегація була позбавлена права голосу і дотепер не бере участі в засіданнях ПАРЄ через анексію Криму.

Засідання ПАРЄ. Ілюстрація:http://24tv.ua

Глава української делегації в Парламентській Асамблеї Ради Європи (ПАРЄ) народний депутат Володимир Ар'єв заявив про те, що делегація Російської Федерації (РФ) в ПАРЄ зажадала змінити правила, щоб вона могла повернутися до роботи в Асамблеї. Про це нардеп написав у п'ятницю, 10 березня, у себе в Facebook, передають Патріоти України.

"Дебати з росіянами завершились. Вони вимагали зміни правил ПАРЄ для свого повернення, їм казали - - приїздіть і розмовляйте, беріть участь у дискусіях. Вони красиво казали, що хочуть діалогу, натомість на обговорення загострення на Донбасі демонстративно не залишились. Жодного рішення щодо російської делегації ПостКом ПАРЄ не ухвалював" - написав Ар'єв.

Як відомо, у 2014 році ПАРЄ прийняла резолюцію, якою позбавила російську делегацію права голосу на рік за анексію Криму. У відповідь російська делегація призупинила участь в роботі ПАРЄ. З 2016 та 2017 років роках Росія не послала в Страсбург список своєї делегації, тим самим уникнула голосування, на якому повинно було вирішитися питання продовження призупинення права голосу.

Хочуть влаштувати торг? Сі Цзіньпін у Парижі закликав шукати "хороших шляхів" вирішення "української кризи"

понеділок, 6 травень 2024, 15:26

Лідер Китаю Сі Цзіньпін заявив, що Пекін разом із партнерами нібито шукає "хороші шляхи" для завершення війни в Україні. При цьому повномасштабне вторгнення Росії в Україну він, як і раніше, назвав "українською кризою". Про це Сі Цзіньпін написав у кол...

"Скоріш за все, це буде в районі...": Екскомандир полку "Азов" оцінив підготовку росіян до нового наступу

понеділок, 6 травень 2024, 14:30

Російські війська готуються до нових наступальних дій. Зокрема, окупанти перекидають сили до Луганської і Донецької областей. Про це розповів заступник командира 3-ї штурмової бригади, екскомандир полку "Азов", майор ЗСУ Максим Жорін в ефірі проєкту "Н...