"Розліт осколків - навіть не знають, на що схоже": Терористи випробовують на бійцях АТО невідому зброю (відео)

Бойовики не припиняють провокаційних обстрілів сил АТО.

Ілюстрація: ЖЖ

Бойовики на Донбасі використовують проти української армії невідомі зразки зброї, повідомлють Патріоти України з посиланням на ТСН.

За даними журналістів, минулої ночі обстріл українських позицій не припинялися. Від окупованої Горлівки і Красногорівки ворог використовував заборонені 152-й калібр артилерії і 122-міліметрові САУ. "Працюють по нас з АГС-30, АГС-40, яких в принципі у нас в Україні немає", - каже боєць ВСУ з позивним "Кузя".

Військові кажуть, що окупанти влаштували в Україні справжній випробувальний полігон. Тутешні захисники добре знають сучасну зброю, але визнають: останнім часом не розуміють, що до них прилітає.

"Розліт осколків – навіть не знають, на що схоже. Зазвичай міномет робить воронку з діаметром, а це бачите – вспахало в довжину", - кажуть солдати.

Буде вам Харків "за три дні!": Бійці Третьої штурмової бригади показали розгром колону ворожої бронетехніки, яка йшла на прорив українських позицій (відео)

вівторок, 14 травень 2024, 0:28

Сили підрозділів Третьої штурмової бригади та суміжних 66-ї ОМБр, 77-ї бригади ДШВ знищили танки-черепахи та БМП-2 противника. Йдеться про колону, яка намагалася здійснити прорив на Харківщині. Про це повідомляє пресцентр 3 ОШБР. . Як зазначається, ок...

Рахунок пішов на дні: Прем'єр-міністр Данії уточнила терміни передачі Україні своїх F-16

вівторок, 14 травень 2024, 0:20

Скандинавське королівство збирається передати ЗСУ 19 цих бойових літаків, найновітнішої версії модернізації. Повітряні сили України матимуть у своєму розпорядженні винищувачі F-16 з Данії протягом місяця. Про це з посиланням на заяву премʼєр-міністр кр...