Розправа: У Південній Осетії вбили генпрокурора самопроголошеної республіки

Так званий генпрокурор буз насмерть збитий у ДТП, що сталося в Цхінвалі.

Мераб Чігоєв. Фото:argumentua.com

У Південній Осетії збили насмерть генерального прокурора республіки Мераба Чігоєва. Про це повідомляє агенство Sinoptic, передають Патріоти України.

За словами свідків Мераба Чігоєва збив автомобіль у той момент, коли генпрокурор підходив до свого авто. Зловмисник після скоєного не зупинився, а втік у невідомому напрямку. Менше, ніж через годину водія автомобіля затримали.

З ним проводяться слідчі заходи. Трагедія сталася на перехресті вулиць Сталіна та проспекту Алана Джиоєва в Цхінвалі. За даним фактом працюють правоохоронні органи самопроголошеної республіки.

ЗСУ відступають: В ІSW заявили про значне просування російських військ під Авдіївкою, - ISW

неділя, 5 травень 2024, 11:24

Триває повномасштабна війна в Україні, і російські окупанти "здійснили значне тактичне просування на північний захід від Авдіївки поблизу Архангельського" у ніч з 3 на 4 травня, Можливо, це сталося після рішення української сторони відійти з цього рай...

ЗСУ успішно полюють на російські "Буки": Стало відомо, скільки противник втратив за місяць

неділя, 5 травень 2024, 10:56

Українські захисники розпочали своєрідне полювання на російські зенітні комплекси "Бук". Лише за останній місяць бійцям Сил оборони вдалося знищити щонайменше шість комплексів цього типу, тож окупанти втрачають на фронті більше систем ППО, ніж можуть в...