Руху не буде: Через обстріли бойовиками на Луганщині можуть закрити всі пункти пропуску

Терористи влаштовують провокації.
Ілюстрація: ЖЖ

На Луганщині бойовики обстріляли Новозванівку та Станицю Луганську. Є загиблий та поранені. Про це повідомили в прес-службі Луганської обласної військово-цивільної адміністрації.

Учора, 4 квітня, бойовики поновили вогневу агресію на підконтрольну українському уряду територію. З 21:00 до 24:00 терористи періодично обстрілювали смт Станицю Луганську в районі «Нового мосту» та пішохідного переходу. Руйнувань та постраждалих немає. Крім того, о 13:10 незаконні збройні формування обстріляли з мінометів позиції українських військових у районі сел. Новозванівки та Калинового. У результаті загинув військовослужбовець 59-ї бригади та ще троє дістали поранень.

«Терористи продовжують тотальні порушення Мінських домовленостей, обстрілюючи населені пункти на лінії розмежування. Луганська обласна ВЦА занепокоєна таким посиленням бойових дій у регіоні і повідомляє, що у разі подальшого загострення ситуації будуть закриті всі пункти пропуску в області, - наголосив керівник Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Георгій Тука. - Я неодноразово казав, що для мене головне - це безпека військових та мирних мешканців.

Росіяни в істериці: Німеччина 9 травня каратиме громадян за георгіївські стрічки

середа, 8 травень 2024, 17:30

З нагоди вшанування закінчення Другої світової війни 8 і 9 травня поліція Берліна опублікувала правила, які стосуватимуться радянських меморіалів у місті та його найближчих околицях. Про це пише RBB24. . Поліція Берліна заборонила демонструвати російсь...

Втрати ворога ростуть: Партизани фіксують прибуття великої кількості вбитих та поранених росіян до Криму

середа, 8 травень 2024, 16:59

У тимчасово окупованому Джанкої (Крим) фіксується прибуття великої кількості поранених та ліквідованих окупантів з Херсонського напрямку. "Цікавий факт, на вокзалі Джанкоя ми помічаємо також масові перевезення (через тимчасово окупований Крим, - ред.) ...