Руки геть від країни: Прем'єр-міністр Чорногорії звернувся до Москви

Душко Маркович закликав Росію та її союзників припинити спроби дестабілізації балканської держави.

Душко Маркович. Фото:BalkanPro.ru

Росія і її союзники всередині Чорногорії повинні припинити спроби дестабілізації країни, прагнучи перешкодити її вступу до НАТО. Про це заявив прем'єр-міністр Чорногорії Душко Маркович, повідомляють Патріоти України з посиланням на DW.

Так він прокоментував протест проросійських політичних сил проти зняття депутатського імунітету з лідерів проросійської опозиційної партії "Демократичний фронт" Андрія Мандича та Мілана Кнезевіча, яких підозрюють в організації та підготовці злочинних дій, що загрожують конституційному ладу і безпеці Чорногорії.

Глава уряду підкреслив, що ті, хто погрожують початком заворушень в країні, "повинні тримати свої руки подалі від Чорногорії".

Слухання щодо зняття імунітету з проросійських політиків призначено на 15 лютого. Деякі опозиційні групи планують організувати вуличні акції протесту перед будівлею парламенту в столиці країни Подгориці.

"Відстежуємо та б'ємо": Сирський опублікував кадри авіаударів по місцях зосередження військових РФ (відео)

понеділок, 29 квітень 2024, 0:55

Українські військові завдали ударів по місцях зосередження російських солдатів у Донецькій та Запорізькій областях. Про враження цілей у двох регіонах у неділю, 28 квітня, повідомив головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський. "Відстежуємо та б'ємо. Сього...

Українські військові встановили контроль над островом Нестрига під Херсоном, - Сирський

неділя, 28 квітень 2024, 23:16

Українські військові встановили контроль над островом Нестрига в Херсонській області. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на заяву головнокомандувача ЗСУ Олександра Сирського у Telegram-каналі. За словами головкома, російські війська прод...