Руки розв'язані - настає час активних дій: Після останньої кримської провокації контакт між Порошенком і Путіним обірваний, з'явився чудовий шанс, - Чубаров (відео)

Голова кримських татар вважає, що президент РФ був залучений у провокацію в Криму на початку серпня

Чубаров вважає, що у Порошенко є чудовий шанс переформувати наше завдання. Фото: sharij.net

Рефат Чубаров, голова Меджлісу кримськотатарського народу, впевнений, що у України є зараз чудовий шанс переформувати своє завдання та очікування від діалогів із Заходом. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на "5 канал".

Лідер кримських татар у своєму інтерв'ю розповів, що РФ вирішила зробити провокацію з того, що насправді відбулося на початку серпня у Криму. "І в цю провокацію був залучений сам президент Росії Путін. Він, спираючись на заздалегідь підготовлену провокацію, заявив про те, що формат нормандської четвірки не може працювати, бо Україна діє як держава-терорист. Це ми, на своїй землі!", - каже Чубаров.

"Наскільки я знаю, після початку цих подій вже немає контакту між президентом Росії і президентом України. Та розмова про нібито диверсію – з боку Путіна вона була брутальною, нахабною. Зрозуміло, що наш президент відкинув всі ці звинувачення і сказав, що Росія шукає привід для більш широкої диверсії, можливо більшої військової агресії. І зараз, джерела говорять, що контакти між адміністраціями президентів заморожені", - додав він.

Чубаров вважає, що "Путін надав нам чудовий шанс для того, щоб тепер нам, як Україні, переформатувати своє завдання і свої очікування від будь-яких діалогів і будь-яких форматів між Україною та Заходом, Україною, Заходом і Росією".

"Я вважав, що ми тепер не маємо іти на зустріч деяким західним політикам, які вимагають від нас поступового вирішення тих проблем, які привнесені війною Росії проти України", - підкреслив голова Меджлісу.

СБУ затримала двох полковників УДО, які готували вбивство Зеленського, Буданова та Малюка (фото)

вівторок, 7 травень 2024, 13:59

Служба безпеки України (СБУ) викрила мережу агентів 5-ї служби ФСБ РФ, які готували вбивство президента України Володимира Зеленського. Про це повідомила СБУ у Telegram, передають Патріоти України. Повідомляється, що реалізувати зазначені плани мала аг...

Спецслужби Польщі виявили пристрої, які, ймовірно, призначені для прослуховування засідання уряду

вівторок, 7 травень 2024, 11:59

У Катовіце, де 7 травня мало відбутися засідання Ради міністрів Польщі, спецслужби знайшли і демонтували пристрої для підслуховування. Про це інформує Reuters, передають Патріоти України. Як зазначається, у вівторок, 7 травня, Рада міністрів Польщі зби...