"Русские своих не бросают": Українські волонтери вивезли з-під Авдіївки тіла вбитих бойовиків "ДНР"

Тіла ліквідованих найманців пролежали на полях під Авдіївкою близько двох тижнів через одностороннє небажання окупантів домовлятися про припинення вогню.

Ходаковський розповів, як забирали тіла ліквідованих терористів у Авдіївці. Фото: vk.com.

Один з ватажків бойовиків "ДНР", колишній командир угруповання "Восток" Олександр Ходаковський подякував українським волонтерам за людяність при евакуації тіл терористів поблизу Авдіївки. Про це терорист написав на своїй сторінці ВКонтакте, інформують Патріоти України.

Так, на опублікованому Ходаковським знімку видно жовтий автобус волонтерів, який відвозить тіла загиблих.

"Лише тіл три, а не два, як припускали раніше", - йдеться в його повідомленні. При цьому він дорікнув ЗСУ за те,що ті нібито кинули одного з бойовиків недалеко від позицій після того, як він "перестав подавати ознаки життя".

Крім того, він подякував українським волонтерам "за те, що зберегли в собі людяність і, може, хоча б трохи прискорили процес".

Раніше Патріоти України повідомляли, що тіла ліквідованих терористів поблизу Авдіївки досі залишаються неевакуйованими через одностороннє небажання окупантів домовлятися про припинення вогню.

"Відстежуємо та б'ємо": Сирський опублікував кадри авіаударів по місцях зосередження військових РФ (відео)

понеділок, 29 квітень 2024, 0:55

Українські військові завдали ударів по місцях зосередження російських солдатів у Донецькій та Запорізькій областях. Про враження цілей у двох регіонах у неділю, 28 квітня, повідомив головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський. "Відстежуємо та б'ємо. Сього...

Українські військові встановили контроль над островом Нестрига під Херсоном, - Сирський

неділя, 28 квітень 2024, 23:16

Українські військові встановили контроль над островом Нестрига в Херсонській області. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на заяву головнокомандувача ЗСУ Олександра Сирського у Telegram-каналі. За словами головкома, російські війська прод...