"Русские своих не бросают": від полонених українцями росіян окупанти вже відхрестилися

ЗСУ в понеділок взяли в полон командира роти та командира взводу російських окупаційних військ.

«Ихтамнеты», які потрапили в полон до українських військових. Фото: mnogovbloge.comБойовики окупованих територій Донбасу відреклися від військових, яких українські бійці взяли в полон у понеділок вночі, про таку заяву представника бойовиків Едуарда Басуріна передають російські ЗМІ, пишуть Патріоти України.

"Розповсюджуючи цю інформацію, вище військове командування України посилається один на одного, і не володіє достовірною інформацією. Таку завідомо неправдиву інформацію українське військове керівництво поширює з метою виставити РФ агресором", - підкреслив Басурін.

Нагадуємо, що в понеділок Генштаб ЗСУ повідомив, що українські військові взяли в полон командира роти та командира взводу російських окупаційних військ. Другий диверсант, громадянин РФ, Цакиров Натан Леонідович від важких ран помер.

"Тут є великий простір для подальшої роботи": Клімкін розповів, хто у світі може натиснути на Росію щодо завершення війни в Україні

субота, 4 травень 2024, 8:22

Якщо у вищого керівництва Китая виникне потреба у припиненні війни в Україні, Пекін зможе цього добитись. І хоча КНР не може вказувати Росії безпосередньо, лише у цій країни достатньо впливу на РФ. Про це OBOZ.Talk розповів дипломат, ексміністр закордо...