Саакашвілі потрапив у новий скандал: тепер з МВФ

Складається враження, що хтось намагається підставити та очорнити голову Одещини, спотворюючи його слова у негативному аспекті.

Міхеїл Саакашвілі. Фото:www.day.kiev.ua

У понеділок ряд інтернет сайтів, з посиланням на радіо "Ера", поширили інформацію про те, що Міхеїл Саакашвілі заявив про те, що в Грузії вже через рік після обрання Саакашвілі президентом було припинено співпрацю з МВФ, зазначають Патріоти України.

"Для нас ідеальна ситуація, щоб МВФ взагалі тут не було. З Грузії ми вивели МВФ через рік. Чи позбулися, і слава Богу", - сказав Саакашвілі в ефірі радіо "Ера".

Саакашвілі ж говорив про те, що Україні потрібен такий шлях, щоб економіка росла і без допомоги МВФ.

"Інформаційні агенції явно перекрутили те, що я сказав: Якщо мені доведеться обирати між місцевими клептократами абсолютно без контролю і з контролем з боку МВФ, то я однозначно оберу МВФ, але потрібно прагнути до того, щоб нами не керували клептократи, економіка росла і тоді і програми МВФ не знадобляться ", - написав Саакашвілі на своїй сторінці в Facebook.

На захист Саакашвілі виступив і Народний депутат України Антон Геращенко.

"Я не повірив тому, що прочитав, тому що знаю, що багато успіхів Грузії були якраз обумовлені співпрацею з МВФ в роки керівництва Міхеїла Саакашвілі. На сайті Міжнародного валютного фонду є детальний звіт про роботу Грузії з МВФ, за яким видно, що Грузія щільно співпрацювала з Фондом саме в роки керівництва країною Міхеілом Саакашвілі.

У зв'язку з вищесказаним, у мене виникло питання - хто і чому намагається підставити Міхеїла Саакашвілі, спотворюючи його слова, приписуючи йому відмову Грузії від співпраці з МВФ? Адже такі заяви небезпечні для політика його рівня і загрожують розривом відносин з найбільшим кредитором України, що в свою чергу може призвести до катастрофічних наслідків для економіки України", - написав Геращенко в Facebook.

"Процес іде": Генерал-лейтенант розповів, як ATACMS вплинули на бойові дії

неділя, 5 травень 2024, 21:28

Генерал-лейтенант у відставці та ексзаступник начальника Генерального штабу ЗСУ Ігор Романенко пояснив, як ракети ATACMS вплинули на бойові дії на фронті. Про це він розповів в ефірі телемарафона, передають Патріоти України. Він зазначив, що росіяни ...

Відправився на горішній суд відповідати за свої злочини: У Бердянську знищили організатора окупаційних катівень - ГУР

неділя, 5 травень 2024, 21:15

Головне управління розвідки Міноборони України підтвердило ліквідацію колаборанта в окупованому Бердянську Запорізької області й повідомило деякі подробиці з цього приводу. . Повідомляється, що 5 травня 2024 року близько 9:40 у тимчасово окупованому ...