Садовий не спить: Жителям Волині таємно підкинули львівське сміття (фотофакт)

Львівські комунальники, які мандрують Україною сміттєвозами, не забули ощасливити мешканців Ківерцівського району.

Львівське сміття вже на Волині. Фото: Фейсбук.

У лісі поблизу села Гайове Ківерцівського району Волинської області знайшли львівське сміття. Про це повідомив волонтер Сергій Шараєвський в Facebook, пишуть Патріоти України.

“Ось таку картину зафіксував в лісі поблизу села Гайове Ківерцівського району (де була ракетна частина). У принципі, таке часто можна зустріти. Але є один момент.

Серед сміття є чеки зі Львова (магазин). Де вони там взялися? Упаковка з McDonald’s теж натякає на місто Лева. Адже не схоже, щоб у Гайовому, Озері, Ківерцях або Луцьку можна було поїсти в такому фаст-фуді, через його відсутність. Звичайно, я не можу стверджувати, але просто підозрюю, що львівське сміття осіло у волинському лісі. А це може пахнути скандалом”, – написав волонтер.

Раніше львівське сміття знаходили на смітниках жителі Черкаської та Хмельницької області.

Також в ЗМІ повідомлялося, що львівське сміття знайшли і на незаконному звалищі під Житомиром. Більш того, там виявили переписку львівського мера Андрія Садового з народним депутатом. Виявивши звалище, люди забили на сполох. Сільський голова Павло Рафальський повідомив в усі профільні служби, у тому числі в поліцію.

Військовий дезертирував до росіян та став "чиновником"

понеділок, 29 квітень 2024, 22:17

Працівники Державного бюро розслідувань повідомили про підозру військовому, який самовільно залишив військову частину та перейшов на бік ворога. Імовірно, йдеться про 2022 рік, зазначають Патріоти України. "Він добровільно пішов на співпрацю з ворогом,...

Окупанти вдарили по Харкову та області авіабомбами, є руйнування та поранені

понеділок, 29 квітень 2024, 21:16

Ввечері у понеділок, 29 квітня 2024 року, російські окупаційні війська завдали ударів по Харкову та області. Про це повідомив очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов, передають Патріоти України. Зазначається, що ворог завдав удару по Київському району ...