Сама додумалась чи попросили? Дружина Гаврилюка подякувала "Кварталу 95" за чоловіка

Буде недивно, якщо з Яриною Гаврилюк погодиться багато українців: дивитися телевізор шкідливо - краще прогулятися на свіжому повітрі!

Ярина і Михайло Гаврилюки. Фото: Факты.

Дружина нардепа Михайла Гаврилюка, який став героєм скандальної пародії "Кварталу 95", Ярина Гаврилюк саркастично подякувала гумористам за їхні жарти, які вона вже не дивиться. Про це Ярина написала на своїй сторінці в Фейсбук, повідомляють Патріоти України.

"Вся стрічка новин забита Кварталом. Я, наприклад, не побачила нічого спільного між Михайлом і тим, що зняли ці "гумористи". Черговий (перепрошую) ви**р, передсмертна агонія чи ще одна невдала спроба бути смішними — називайте як хочете. Тим, кого обурює "творчість" 95-го, їх дії в Латвії, — можу порадити тільки одне — ігноруйте, а не накручуйте перегляди.

Особисто я вже давно вдячна Кварталу, так як завдяки їм взагалі перестала включати телевізор: боюся зайвий раз побачити обличчя Зеленського. Одна біда: якщо телеканали і далі будуть годувати народ таким відверто тупим і неякісним продуктом, то просвітлення не дочекаємося ніколи", — написала Ярина Гаврилюк.

Користувачі соцмереж підтримали оцінку творчості "Квартала 95" від дружини Михайла Гаврилюка.

Так, Людмила Петруник написала: "Так це правда, вони занадто перегинають палицю..."

Eugenia Ladygina: "Смішно було до Майдану. А після жартів над подіями, в яких загинули люди, вони для мене не існують".

Yliana Chervinska: "Цілком і повністю підтримую!".

Tatiana Matwiejczuk: "Яриночка, я пишаюся паном Гаврилюком, він депутат від нашого Києво-Святошинського району в ВР. Побільше б таких патріотів-українців в нашому парламенті".

Побажав "миру" Україні та Росії: Словацький депутат у Європарламенті дістав із сумки та випустив голуба (відео)

середа, 24 квітень 2024, 23:41

Під час засідання Європарламенту 24 квітня депутат від ультраправої партії «Словацькі патріоти» Мирослав Радачовський випустив білого голуба, заявивши, що таким чином бажає миру «усьому світу, росіянам і українцям». Про це пише The Guardian, передають ...

"Будь-яка підтримка можлива": Польща готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку

середа, 24 квітень 2024, 23:30

Міністр оборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш заявив, що його країна готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку. Про це пише Reuters, передають Патріоти України. Він нагадав, що Польща раніше пропонувала допомогти Україні з тим, щоб ...