"Самым красивым было бы помилование": Голишев про варіанти звільнення Савченко

Однак вирок Наді швидше за все винесуть.

Надія Савченко. Фото: ЖЖ"Найкрасивішим і витонченим" способом вирішення питання української льотчиці, Героя України Надії Савченко було б її помилування і звільнення "просто так". Таку заяву в коментарі "Обозревателю" озвучив російський публіцист, блогер, аналітик Володимир Голишев, передають Патріоти України.

Відповідаючи на запитання, якими можуть бути формальні підстави для звільнення українки, блогер припустив: "Я вважаю, що буде вирок - вирок, швидше за все, обвинувальний. І після цього обвинувального вироку буде або помилування, або обмін. Обмін на ГРУшників або ще на когось".

"Зараз складно описати всі параметри звільнення", - зауважив Голишев. У той же час він переконаний: "Найкрасивішим було б помилування і звільнення Савченко просто так. Я б не виключав такий варіант. Цілком можливо, що вони розіграють такий гарний, витончений спосіб".

Ситуація лишається складною: Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни

четвер, 25 квітень 2024, 16:56

Українці відповіли на питання про свої плани на випадок загострення або затягування війни. Переважає готовність тим чи іншим чином долучатися до боротьби з російськими загарбниками, передають Патріоти України з посиланням на дані опитування фонду "Демо...

Марення тривають: Лукашенко заявив, що сусідні країни "озброєні до зубів" і пригрозив "ядеркою"

четвер, 25 квітень 2024, 16:53

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що ризик військових інцидентів на білорусько-українському кордоні досить високий. Про це він висловився під час засідання Всебілоруських народних зборів 25 квітня, передають Патріоти Украї...