"Самопоміч" просить уряд Яценюка допомогти налагодити "спілкування з позаземними цивілізаціями" (документ)

Деякі експерти вважають, що фракція просто піариться, намагаючись зірвати голосування по проекту бюджету на наступний рік.

Фракція "Самопомочі" блокує трибуну ВР, вимагаючи перевиборів мера у Кривому Розі. Фото:zik.ua

ЗМІ опублікували звернення фракції "Самопоміч" до уряду з описом проблеми пошуку і спілкування з позаземними цивілізаціями. Документ був оприлюднений на сайті Петр и Мазепа, передають Патріоти України.

У повідомленні наголошується, що замість прийняття бюджету фракція "Самопоміч" зриває засідання і вимагає визнати незаконними вибори Вілкула в Кривому Розі.

"Бюджет "Самопоміч" точно не цікавить. Цікавлять їх "Вселенські цінності". Дивіться, яке звернення міністру Кабінету Міністрів відправив глава фракції "Самопоміч". Се звернення було датовано 14 грудня 2015 року (документ оброблений, щоб прибрати вихідні дані)", - йдеться в повідомленні сайту.

А ось і те саме доповнення.

Переговорну позицію, яку виробить саміт миру у Швейцарії, передадуть Росії - прессекретар Зеленського

п’ятниця, 3 травень 2024, 23:17

Саміт миру, який відбудеться у червні у Швейцарії, виробить спільну переговорну позицію, яку передадуть Росії. Про це прессекретар президента України Володимира Зеленського Сергій Никифоров заявив 3 травня "Німецькій хвилі", передають Патріоти України....

Допомагали своїй злочинній державі: У Фінляндії затримали російських студентів

п’ятниця, 3 травень 2024, 23:05

Трьох громадян Росії підозрюють у експорті товарів подвійного призначення з Фінляндії до іноземних держав. Студенти – двоє 25-річних хлопців та 18-річна дівчина – за рішенням суду перебуватимуть під вартою, поки триває слідство. Про це пише Yle, переда...