"Сами напросились": Турецький міністр заявив, що його країна мала рацію, коли збила літак росіян

Глава Мінекономіки пояснив, що туристична галузь Туреччини зазнала збитків, але від конфлікту постраждала і Росія.

Ніхат Зейбекчі. Фото: inosmi.info.

Ніхат Зейбекчі, міністр економіки Туреччини, заявив, що його країна не шкодує через події зі збитим російським бомбардувальником. Новину передають Патріоти України.

За інформацією видання Hürriyet Daily News, міністр заявив: "Вбивство російського пілота і знищення літака - питання дуже сумние, і ми в зв'язку з ним засмучені". "Жалю ми не відчуваємо, але засмучені. Їм [російській стороні] також слід засмучуватися. Припускаємо, що вони також засмучені у зв'язку з навмисним порушенням турецького повітряного простору", - додав чиновник.

Зейбекчі також зазначив, що в тій ситуації була права Туреччина, так як російський літак перебував у турецькому повітряному просторі більше 10 хвилин. Крім того, російський льотчик багаторазово отримував попереджувальні повідомлення. Глава Мінекономіки пояснив, що туристична галузь Туреччини зазнала збитків, але від конфлікту постраждала і Росія.

Болгарія викликала посла Хорватії через слова президента Мілановича, який назвав її "дном"

четвер, 2 травень 2024, 21:51

Проросійський президент Хорватії Зоран Міланович спровокував дипломатичний скандал своїми словами про те, що Болгарія – найбільш неуспішна країна ЄС у користуванні європейськими коштами і "рятує" від такого звання Хорватію. Про це повідомляє Vecernji L...

"Терор серед білого дня": Окупанти вдарили по Дергачах під Харковом, постраждало багато дітей

четвер, 2 травень 2024, 20:04

Голова Харківської ОВА Олег Синєгубов розповів про наслідки російського удару по Дергачах, унаслідок якого постраждало вісім дітей, передають Патріоти України. «Два влучання, одне з них — біля спортивного клубу, інше — в землю. Загалом унаслідок російс...