Савченко раптово змінила місце презентації своєї нової партії

Надія Савченко зі своїми однодумцями презентуватиме громадську платформу "РУНА" в Львові.

Надія Савченко. Фото:www.rbc.ua

Народний депутат Надія Савченко змінила час і місце презентації громадської платформи "РУНА" з Києва на Львів. Про це повідомляється на Фейсбук-сторінці Савченко, передають Патріоти України.

Тема прес-конференції заявлена як "Концепція системних змін України як унітарної децентралізованої республіки".

Раніше презентацію планували провести в понеділок 26 грудня у Києві. Але в неділю ввечері на Фейсбук-сторінці Савченко повідомили, що захід переноситься у зв’язку з хворобою одного з учасників.

Попередньо учасниками прес-конференції, окрім Савченко, були анонсовані Назар Мухачов, сотник 26 сотні Самооборони Майдану, отаман ГО "Українське Козацьке Військо" (м.Київ) і Теодор Дяків, представник експертної групи "Народний суверенітет" (м. Львів).

Теодор Дяків був депутатом Львівської міської ради у 2006-2010 рр. До ради він обирався за списком "Блоку Юлії Тимошенко", але потім покинув фракцію.

Про Назара Мухачова відомо, що він вчився на механіко-математичному факультеті КНУ ім. Тараса Шевченка, а також у Київському національному університеті внутрішніх справ за спеціальністю "Правознавство", а також працював у страховій компанії.

У листопаді цього року Савченко заявила про початок самостійної політичної кар’єри разом із "Народним рухом України". При цьому вона пояснила: "Народний Рух України" - це партія. Але, крім партії, це ще й громадська організація. Ось я за цю громадську організацію".

"Пілот відчув себе безстрашним": Речник Повітряних сил ЗСУ прокоментував знищення Су-25 окупантів

неділя, 5 травень 2024, 15:20

Що більше в сил оборони України буде різних засобів протиповітряної оборони, то більших втрат зазнватиме авіація окупантів. Про це, коментуючи знищення після тривалої паузи російського літака Су-25, розповів 5 травня речник ПС ЗСУ Ілля Євлаш в ефірі те...

У Великдень окупанти вдарили по центральній частині Харкова

неділя, 5 травень 2024, 14:54

У неділю, 5 травня, армія РФ обстріляла Шевченківський район Харкова. Наразі відомо про щонайменше двох поранених. Про обстріл міста у своєму Telegram повідомив мер міста Ігор Терехов, передають Патріоти України. За його словами, армія РФ вдарила по жи...