Савченко вважає, що закони проти неї безсилі (відео)

Вона підкреслила, що не боїться можливого зняття депутатської недоторканності.

Надія Савченко. Фото: UA-Reporter.com

Народний депутат Надія Савченко вважає, що її не зможуть позбавити депутатського мандата, а також виключити з комітету з нацбезпеки і з української делегації в ПАРЄ. Про це вона повідомила в інтерв'ю телеканалу Zik, повідомляють Патріоти України з посиланням на YouTube.

Відео опубліковано на YouTube. "Вони будуть писати звернення, відповідні юридичні папери, щоб вигнати мене з комітету, забрати мене з ПАРЄ, але є один великий плюс у народних депутатів: вони ж закон писали для себе, а не для мене. Вони ніколи не думали, що в політиці з'явиться таке інородне тіло. Закон виписаний так, що народний депутат практично "непробивний" - хіба що фізично", - заявила Савченко.

Савченко підкреслила, що не боїться можливого зняття депутатської недоторканності. "Щоб зняти недоторканність, це ще не означає посадити, щоб зняти, потрібно вирішити і довести за що. Державна зрада? Де у нас прописано, що таке держзрада? Де прописано чітко - пункт" а ", пункт" б ", пункт" в ", що таке держзрада? ... державній зраді може визначити хіба що виборець, давайте проведемо референдум. була державна зрада або не було?" - заявила вона.

Небезпека необережних рухів у тумані

середа, 24 квітень 2024, 21:20

"Наратив про націю ухилянтів": Нардепка від "ЄС" розкритикувала заборону на консульські послуги для чоловіків

середа, 24 квітень 2024, 20:32

Рішення МЗС щодо припинення надання консульських послуг українцям є "зухвалим та безпідставним". Про це заявила нардепка від "Євросолідарності" Ірина Фріз, передають Патріоти України. На її думку, це рішення "продовжує насаджувати наратив про українців...