Семен Семенченко запропонував дієвий спосіб захисту тилу України від терористів "ЛДНР"

Нардеп виступив за прийняття спеціального закону "Про тимчасово окуповані території" і створення "пояса безпеки", який дасть змогу "відгородитися" від "ДНР" та "ЛНР".

Семен Семенченко. Фото: RusPravda.info.

Член комітету Верховної Ради з питань національної безпеки і оборони Семен Семенченко виступив за створення "потужного пояса безпеки", який надійно захистить український тил і дозволить в буквальному сенсі відгородитися від "ДНР" та "ЛНР". Про це колишній комбат заявив в ефірі українського радіо, інформують Патріоти України.

Він повідомив, що разом з колегами по фракції пропонує прийняти спеціальний закон "Про тимчасово окуповані території", який дозволить створити "потужний оборонний бар'єр" від зазначених утворень "ЛДНР".

При цьому Семенченко підкреслив, що українських громадян на окупованих територіях необхідно підтримати гуманітарними конвоями від імені України і світової спільноти.

Семенченко, який довго жив у Донецьку, відзначив, що жителі Донбасу повинні відчувати підтримку України, однак йти на переговори з бойовиками необхідно на власних умовах.

"Українці не усвідомлюють загрозу": Нардеп-"слуга" виступив за воєнну цензуру у соцмережах

субота, 20 квітень 2024, 14:30

В Україні потрібно запроваджувати воєнну цензуру. Йдеться про обмеження додатку Телеграм та платформи Тік-Ток. Таку думку висловив народний депутат від "Слуги народу" і голова парламентського комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Мик...

"Не може бути такою ж, як в Ізраїлі": Макрон зробив заяву про ППО в Україні

субота, 20 квітень 2024, 14:06

Президент Франції Еммануель Макрон заявив, що в Україні неможливо побудувати систему протиповітряної оборони, яка буде подібною тій, що функціонує в Ізраїлі, і відповідатиме вимогам країни. Про це він сказав на пресконференції за підсумками саміту ЄС у...