Сенатор-демократ розповів про нові руйнівні санкції проти РФ

Запропонований законопроект щодо санкцій посилює заходи проти російських олігархів.

Бен Кардин. Фото: АР.

Сенатор-демократ Бен Кардин розповів про проект нових санкції щодо Росії, які покликані покарати її у випадку спроб втручання у вибори до закондавчих органів США, які відбудуться у листопаді, передають Патріоти України.

Кардин висловив думку, що заяви президента США дають Москві сигнал, що вона може продовжувати втручатись в американські політичні процеси, тому сам Кардин бачить завданням законодавців чітко показати президенту Росії, що його недружні дії мають припинитись.

"Ми можемо набагато більш агресивно взятись за олігархів, які підтримують корупцію Путіна. Запропонований законопроект щодо санкцій посилює заходи проти олігархів, пропонує заборону на використання ними нашої банківської системи. Ми також маємо санкції, накладені згідно з законом Магнітського, через які олігархи не можуть приїздити до США. Відрізавши Путіна від фінансів, ми можемо не допустити його ворожих дій", - розповів законодавець-демократ.

Кардин також зазначив, що адміністрація Трампа займає рішучу позицію щодо Росії і вдається до необхідних заходів для захисту США, але висловив жаль, що особисто президент США не виступив рішуче проти Путіна.

"Ми бачимо, що наші урядові установи роблять все, як треба. Міністерство національної безпеки працює зі штатами, щоб захистити нашу інфраструктуру у ході виборів. Тому я думаю, що наші установи вдаються до неохідних дій. Не вистачає лише капітана - нашого президента", - зазначив законодавець.

"Вони просто черв'яки на нашому тілі": Депутат "Єдиної Росії" обізвала безробітних росіян

середа, 1 травень 2024, 23:43

Депутат від партії "Единая Россия" Катерина Собканюк заявила, що безробітні росіяни є "черв'яками". Також вона запропонувала створити в Росії "трудові табори", передають Патріоти України. "Сьогодні в будівельній галузі близько 30% незаповнених місць, в...

На місці влучання спалахнула потужна пожежа: Окупанти знову вдарили по Одесі (фото, відео)

середа, 1 травень 2024, 23:18

Увечері 1 травня російські окупанти знову вдарили по Одесі. Про це повідомили місцеві Telegram-пабліки, передають Патріоти України. У мережі з'явилися фото та відео наслідків. Над містом здійнявся дим. За попередніми даними, окупанти вдарили по складу ...