Сенсаційно: Шокіна в Раді підтримують понад 300 депутатів, - ГПУ

Чи дійсно це так, і яке цікаве минуле у тих, що підтримують, залишається великим питанням.

Віктор Шокін. Фото: РБК.

Генпрокуратура і генпрокурор Віктор Шокін відчувають серйозну підтримку парламенту в кількості народних депутатів більшій, ніж Конституційний склад. Про це в прямому ефірі 112 Україна заявив помічник генпрокурора Владислав Куценко, передають Патріоти України.

"Тобто, більш ніж 300 голосів нас сьогодні підтримують", - сказав Куценко. Раніше він заявив, що в Генпрокуратурі не бояться відкритого конкурсу на посаду генпрокурора. Президент Петро Порошенко заявив, що в Україні триває системна реформа Генпрокуратури, і скоро буде неважливо, хто її очолює.

Нагадаємо, що збір підписів депутатів ВР за відставку генпрокурора Шокіна ініціювали двічі. З липня підписи збирав нардеп із "Самопомочі" Єгор Соболєв. Але їх хтось вкрав прямо з його місця в сесійній залі. 22 грудня у Верховній Раді підписи почав збирати лідер Радикальної партії Олег Ляшко. Аби винести це питання до сесійної зали, потрібно мінімум 150 підписів. Для відставки — щонайменше 226.

Операція була вдала: Дрони СБУ вразили НПЗ та електропідстанцію у двох областях Росії

понеділок, 13 травень 2024, 12:27

Цієї ночі дрони Служби безпеки України активно працювали в Липецькій та Бєлгородській областях РФ. Внаслідок атаки палала на нафтобазі "Осколнафтопостачання" біля міста Старий Оскол та на підстанції "Єлецька" потужністю 500 кВ. Про це розповіли джерела...

Окупанти кинули багато сил на захоплення Очеретиного: Військовий розповів, що відбувається

понеділок, 13 травень 2024, 11:50

Країна-агресор Росія кинула багато сил на захоплення села Очеретине в Покровському районі Донеччини. Ворог стрімко просувався на цій ділянці Авдіївського фронту, але наразі його дії застопорилися. Про це розповів військовослужбовець ЗСУ Євген Ієвлєв в ...