​Сепаратизм та хабарництво: СБУ затримала «першу леді» КПУ

Харизматичний заступник Петра Симоненка, бескомпромісна борець з «бандерівщиною» за спільне «братське» майбутнє з Росією таки стала новою жертвою «хунти».
Алла Александровська знає, як довершити справу Леніна в Україні

Колишній перший секретар Харківського обкому Комуністичної партії України (КПУ) Алла Александровська затримана за підозрою в сепаратизмі й даванні хабара. Про це заявив її адвокат Олександр Шадрін, повідомляють Патріоти України з посиланням на "Інтерфакс-Україна"

"Вона затримана. Їй інкримінують ч. 2 ст. 110 (посягання на територіальну цілісність і недоторканність України. - Ред.) і ч. 3 ст. 369 (давання хабара. - Ред.) Кримінального кодексу України", - сказав він.

За словами адвоката, його підзахисна вважає звинувачення необґрунтованим. Крім того, захисник комуністки підкреслив, що були відсутні правові підстави для затримання, передбачені ст. 208 Кримінального процесуального кодексу.

Шадрін підтвердив, що у вівторок вдома у Александровської відбувся обшук. "Наразі обшук вже закінчений. Слідчі дії тривають", - сказав адвокат колишнього нардепа від КПУ.

"Гра в хорошого поліцейського": Зеленський може ветувати закон про мобілізацію після ухвалення Радою, - політолог

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:26

Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки та оборони розглянув уже 82% усіх запропонованих депутатами поправок до проекту закону "Про мобілізацію" і найближчим часом він може бути проголосований "у тому форматі, в якому він уже підійде безпо...

Ракети цілили й на Молдову: Коваленко вказав на особливості нової масованої атаки РФ на Україну

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:52

З вечора 28 березня й у ніч 29 березня Росія масовано атакувала території України. Крім того, дві ракети перетнули повітряний простір іншої держави, що демонструє: РФ байдуже на всіх. Про це написав військово-політичний огляда Олександр Коваленко, пере...