Ще не вщух скандал з Притулою і знов: Доброволець АТО звинуватив Тимошенко у незаконному використанні свого фото для піару

Колишній боєць "Азова" дав політсилі 24 години для того, аби вони записали на відео публічне вибачення за використання фото і пообіцяв, що в іншому випадку справа не обмежиться мережею.

Юлія Тимошенко. Фото:LIGA.net

Екс-доброволець "Азова" звинуватив Юлію Тимошенко у незаконному використанні свого фото для піару. Раніше подібна ситуація трапилася з одним із шоуменів Сергієм Притулою. Фотографію із зони АТО добровольця батальйону "Азов" Олексія Лисенка без дозволу використали для агітаційного видання партії "Батьківщина". Про це він написав у Facebook, надаючи фото газети, зазначають Патріоти України.

"Я, екс-доброволець батальйону "Азов", не підтримую її (Юлії Тимошенко - ред.) політсили і не давав дозволу на використання своєї фотографії в її політичній агітації. Шеврон "Азова" для мене сакральна річ, омита кров'ю моїх побратимів, які не повернулися з фронту. Йому не місце поряд з гаслами проросійської партії "Батьківщина", - написав він.

Лисенко дав політсилі 24 години для того, аби вони записали на відео публічне вибачення за використання фото і пообіцяв, що в іншому випадку справа не обмежиться Мережею.

"Якщо протягом 24 годин Тимошенко не відреагує, ми прийдемо в ваш офіс і особисто запитаємо, за яким правом ви займаєтеся піаром за рахунок фронтовиків, які воювали в той час, коли ви самі сиділи (і продовжуєте сидіти) у тепленьких кабінетах столиці", - пише екс-доброволець.

Лисенко розповів, що сам із Криму. Приєднався до націоналістичного руху ще тоді, коли Тимошенко збиралася створити "широку коаліцію" з Януковичем, а під час Революції Гідності брав активну участь у подіях у Києві. Згодом у складі батальйону "Азов" добровольцем воював у Широкиному та Мар'їнці. Брав участь у боротьбі з проросійськими силами у Харкові та Маріуполі.

Він нагадав, що тираж агітаційної газети "Батьківщини" складає один мільйон екземплярів, а цей випуск треба буде здати на переробку.

Раніше партія "Батьківщина" потрапила у скандал із шоуменом Сергієм Притулою. У рекламі партії в соціальній мережі використали його фото та написали про діяльність щодо допомоги військовим, самого шоумена не спитавши. Як він написав на сторінці у Facebook, політсила публічно вибачилася, проте заявила після цього про "хакерську атаку".

Макрон намагається усунути фон дер Ляєн з посади голови Єврокомісії, заради нового протеже

четвер, 25 квітень 2024, 8:15

Президент Франції Еммануель Макрон веде переговори з іншими лідерами Євросоюзу щодо можливості замінити Урсулу фон дер Ляєн на посту голови Єврокомісії. Про це у середу, 24 квітня, повідомляє Bloomberg з посиланням на обізнані джерела. . Зазначається...

Країни ЄС вагаються з наданням ППО Patriot Україні: ЗМІ дізнались причини

четвер, 25 квітень 2024, 8:05

Повідомляється, що виготовлення систем ППО займає багато часу, тому європейські країни не хочуть відмовлятися від своїх Patriot і ставити себе під загрозу, передають Патріоти України. Як повідомляє AP news, країни Євросоюзу, які мають системи ППО Patri...