Ще одна підняла голос проти системи: Деканоїдзе назвала "головне гальмо" реформ в Україні

Кабінетні домовленості, більш відомі, як "договірняки" найбільше гальмують реформи в Україні.

Хатія Деканоїдзе. Фото:www.ednist.info

Кабінетні домовленості, які продовжують існувати в Україні, є найбільшим гальмом для реформ. Про це заявила під час брифінгу у Львові голова Національної поліції України Хатія Деканоїдзе, повідомляють Патріоти України з посиланням на Укрінформ.

"Мені не подобається, що в Україні, яка є і моєю батьківщиною, продовжують існувати кабінетні домовленості. Одне йдеться на людях, а інше вирішується за зачиненими дверима в кабінетах", - сказала Деканоїдзе.

За її словами, такі "договорняки" і є найбільшим гальмом для реформ в Україні. Позбавлятися від них Національна поліція буде як шляхом переатестації, так і завдяки роботі служби внутрішньої безпеки, зазначила вона.

Російські добровольці звернулись до окупантів, які наступають на Харківщині (відео)

неділя, 12 травень 2024, 15:19

Російські добровольці "Сибірського батальйону" та легіону "Свобода Росії" звернулися до військових російської армії, які беруть участь у нових боях на Харківщині, і закликали їх переходити на їхній бік або здаватися у полон, щоб зберегти своє життя і н...

Пообіцяв відібрати будинок у "безчесного" Байдена: Трамп зробив чергову гучну заяву

неділя, 12 травень 2024, 14:29

Скандальний політик, колишній президент США Дональд Трамп стверджує, що зможе закінчити війну в Україні ще до того, як увійде до дверей свого "президентського" кабінету в разі перемоги на осінніх виборах, передають Патріоти України. Як відомо, політик ...