"Ще трішки санкцій": Стало відомо про нові плани США щодо президента РФ

Доповнений список може бути готовий вже в червні одночасно з голосуванням країн Євросоюзу з питання продовження санкцій відносно РФ.

Володимира Путіна можуть залишити без грошей? Фото: соцмережі.

Влада США має намір вивчити документи "панамського архіву", щоб встановити людей, які допомагають президенту Росії Володимиру Путіну обходити санкції. Про це повідомляє агентство Bloomberg, передають Патріоти України.

Пакет санкцій відносно РФ вже розширювався в липні і грудні 2015 року. Казначейство США вносило в нього осіб, які допомагали соратникам Путіна уникати санкцій. Після додаткових перевірок список санкцій може бути розширено. В Bloomberg відзначають, що доповнений список може бути готовий вже в червні одночасно з голосуванням країн Євросоюзу з питання продовження санкцій відносно РФ.

"Очевидно, що цей масив документів містить достатньо відомостей, щоб дати казначейству достатню кількість зачіпок і може надати реальні докази для розширення списку", - заявив колишній заступник помічника держсекретаря по фінансову політику США Пітер Харелл. Нагадаємо, що в чинному списку санкцій вже є Юрій Ковальчук і банк "Росія". Казначейство називає Ковальчука "особистим банкіром" Володимира Путіна.

"Майже повністю складається з іноземних елементів": Експерт "розібрав" російську ракету "Циркон"

четвер, 28 березень 2024, 22:46

Україні потрібна система THAAD, котра здатназбивати балістичні ракети на висоті понад 100 км над землею. Про це заявив авіаексперт Анатолій Храпчинський, пише Espreso, передають Патріоти України. «Маємо більш великий фрагмент російської ракети „Циркон“...

"Армія РФ веде застарілу війну": Годжес оцінив, чи реальний прорив окупантів вглиб України

четвер, 28 березень 2024, 21:58

Російські війська використовують затримку допомоги для України для інтенсивніших атак. Втім, окупанти не мають ресурсу для здійснення великого прориву. Про це заявив генерал-лейтенант, колишній головнокомандувач збройних сил США в Європі Бен Годжес в е...