Що ми ще не знаємо про нового главу АП? Єдиний син Ігоря Райніна навчається... в Москві

А тенісом Толік вже рік, як не займається.

Анатолій Райнін. Фото: facebook.com.

У всіх інтерв’ю екс-губернатор Харківської області, новий голова АП Ігор Райнін наголошує, що його сім’я живе скромно, син займається тенісом, а у дружини – малий бізнес, пишуть Патріоти України з посиланням на «Страна».

Його слова підтверджують виписки з реєстру нерухомості (на голову АП зареєстрована двушка з його податкової декларації), бази прописок громадян України та реєстру підприємств і підприємців.

Проте спосіб життя єдиної дитини сімейства Райніних не надто скромний. Зважаючи на сторінку Анатолія Райніна в соцмережах, одягається він у модних бутиках, носить дорогий годинник. А як місце навчання вказав у себе в facebook московський ВНЗ – Вищий інститут управління. Це московський навчальний заклад, який готує керівників для підприємств державних установ.

Журналісти дізналися, що батьки 17-річного Толіка прописані в різних квартирах Харкова, але їхня житлоплоща розташована в досить непримітних багатоповерхівках. Разом із Анатолієм по одному зареєстровані його мати і батько, у яких є ще крихітний будинок під Харковом.

З’ясувалося, що молодшого Райніна зарахували до Харківського національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого. Однак про це, чомусь, він не вказав на своїй сторінці в соцмережі. Утім, нічого не заважає йому вчитися у двох ВНЗ одночасно – в українському та зарубіжному.

Зауважимо, в базі українських абітурієнтів цьогоріч vstup.info син Райніна не фігурує ні серед зарахованих студентів до українських вишів, ні серед тих, хто подавав документи для вступу. Така сама ситуація з доньками Порошенко, Гройсмана, які закінчили 11 клас, але, швидше за все, вищу освіту отримуватимуть за кордоном.

А ось тенісом Анатолій не займається вже рік – останні його серйозні змагання були в 2015 році.

Як писали Патріоти України, 29 серпня Порошенко призначив нового голову адміністрації – екс-губернатора Харківщини Ігоря Райніна.

Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...

"Здавайте паспорт та залишайтесь в іншій країні": Нардепка Безугла зробила нову скандальну заяву

четвер, 25 квітень 2024, 21:44

Народна депутатка Мар’яна Безугла закликала українців за кордоном виконувати свій обов’язок. В іншому випадку - відмовлятися від громадянства. Про це вона заявила в ефірі проєкту "Тема з Мосейчук", передають Патріоти України. "Якщо ви не бачите себе ук...