Що тепер скаже Лещенко? Порошенко відреагував на затримання Насірова

На думку президента, у незалежних антикорупційних органів є можливість довести справу до кінця.

Петро Порошенко. Фото:http://fakty.ictv.ua/r

Президент України Петро Порошенко вважає, що у правоохоронних органів є можливість проводити розслідування стосовно керівника Державної фіскальної служби Романа Насірова. Про це пише Сегодня, передають Патріоти України.

"Я думаю, що всі рівні перед законом і що незалежні правоохоронні органи мають можливість реалізувати свою справу з дотриманням всіх позицій", - сказав Порошенко.

На його думку, у незалежних антикорупційних органів є можливість довести справу до кінця.

"Я впевнений, що створення за участю президента незалежної антикорупційної інфраструктури лише доводить, що вона по-справжньому незалежна і має можливість робити свою справу. Єдине, що вона повинна бути доведена до кінця і обгрунтування має бути серйозним", - підкреслив президент.

Готував серію ракетних ударів по лікарням: В Одесі спіймали агента ФСБ

вівторок, 14 травень 2024, 14:30

Служба безпеки України затримала ще одного учасника агентурної групи ФСБ, яка діяла у різних регіонах України. Зловмисники коригували ракетні удари по Києву, Одесі, а також Житомирській та Полтавській областях. Двох російських агентів було затримано у ...

"Може бути підготовка до переговорного процесу": Тимочко вказав на нюанс зі зміною міністра оборони РФ

вівторок, 14 травень 2024, 14:25

У Росії вперше за 12 років новий міністр оборони. Багато аналітиків сходяться на думці, що зміна міністра означає – Путін готується до затяжної війни. Проте відсторонення "зашквареного" Шойгу та заміна його на економіста з міжнародними зв'язками може б...