Що цікаве у всій історії з візитом Байдена в Україну

Чи змінить щось цей візит?

Байден завітав до Києва. Фото: ЖЖ

Я знаєте чого не розумію в усій цій історії з візитом Байдена? Ні, не самого візиту із загальним психозом. Тут усе більш-менш зрозуміло.

Не розумію, чому більшість людей вважає, що магічна дія може відбутися лише з візитом фізичного тіла віце-президента. Так, ніби Байден не може зателефонувати або переказати все, кому треба, через свого посла. Ні, наші люди сприймають, тільки якщо герой прибуває на Чарівному Залізному Птахові. Конче мусить відбутись Акт - все інше несправжнє.

Прикметно, що цей потяг до магічного рівною мірою властивий і тим, хто з нетерпінням чекає, і тим, хто сильно боїться. Та ні, себе боятися треба. Смайлик «smile» А я за те, щоби Байден стежив за ними завжди і навіть приходив у снах.

Andrij Bondar

"Завдання зробити так": В Україні розглядають можливість не всі ділянки фронту прикривати людьми, - експерт

п’ятниця, 19 квітень 2024, 6:44

Експерт розповів, які технологічні рішення можуть бути впроваджені, аби військові могли перебувати на відстані у бліндажах та керувати боєм за допомогою автоматизованих систем, передають Патріоти України. Керівник Центру військово-правових досліджень, ...

Зможуть демонтувати? Мінкульт позбавив Арку дружби народів у Києві статусу пам’ятки історії

п’ятниця, 19 квітень 2024, 6:30

Мінкульт своїм наказом позбавив Арку дружби народів статусу пам’ятки історії. Відповідно, тепер цей монумент може бути повністю демонтований.Про це повідомили в пресслужбі відомства. 26 квітня 2022 року скульптурна частина монумента була прибрана з цен...