Щоб не віддавати? У Росії заговорили про перенесення столиці ... в окупований Крим

Перенесення столиці Росії в Севастополь сприятиме міжнародному визнанню Криму як російської території, а також допоможе розвитку території всього Криму, зростання населення, будівництва інфраструктури, - Євген Тунік.

Ілюстрація: ЖЖ.У Росії голова ради директорів Інституту аналізу політичної інфраструктури Євген Тунік запропонував прем'єр-міністру РФ Дмитру Медведєву перенести столицю Росії з Москви до окупованого Севастополя. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

На його думку, перенесення столиці Росії в Севастополь сприятиме міжнародному визнанню Криму як російської території.

Глава ради вважає, що перенесення столиці до Севастополя допоможе розвитку території всього Криму, зростанню населення, будівництву інфраструктури. "Керченський міст, проблема подачі електроенергії і води - всі ці проблеми будуть вирішені при наявності політичної волі, що виразиться в доданні Севастополю столичного статусу", - сказано в листі Туніка до прем'єра РФ.

Експерт вважає, що його ідею підтримають і жителі Москви, так як нинішня столиця досягла меж зростання, а заклики перенести столицю в інше місто звучать постійно.

"Нашим західним партнерам стане очевидно, що свою столицю Росія ніколи не зрадить. Західні лідери в цій ситуації будуть змушені відвідувати Крим як російську територію, що буде означати міжнародне визнання", - вважає Тунік.

Сі Цзіньпін заявив, що має намір працювати з Францією для "вирішення української кризи"

неділя, 5 травень 2024, 20:41

КНР має намір працювати з Францією та всім міжнародним співтовариством над пошуком шляхів "вирішення української кризи". Про це у своїй колонці для Le Figaro заявив лідер Китаю Сі Цзіньпін, передають Патріоти України. Як відомо, лідер Піднебесної прибу...

Окупанти вчергове "захопили" завод у Красногорівці, в ЗСУ відреагували

неділя, 5 травень 2024, 19:15

Російські окупанти вчергове заявили про нібито захоплення опорного пункту на заводі в центрі Красногорівки на Новопавлівському напрямку. Речник оперативно-стратегічного угрупування військ "Хортиця" Назар Волошин в коментарі Ліга спростував, що місто вз...