"Ничего, кроме убийственного реализма": Відомий письменник-кримнашист жахнувся тому, на що перетворився Севастополь

На вулицях міста дуже багато алкоголіків і наркоманів, які постійно влаштовують бійки.

У окупованому Севастополі. Фото: соцмережі.

Нинішні реалії життя в окупованому Росією Севастополі дуже нагадують ситуацію в місті в 90-их роках. Про це на своїй сторінці в Facebook написав відомий кримський письменник Платон Беседін, який активно підтримує окупацію півострова РФ, передають Патріоти України.

За його словами, на вулицях міста дуже багато алкоголіків і наркоманів, які постійно влаштовують бійки. "У мене відчуття повного п*здеця. Інакше не скажеш. Що відбувається з Севастополем? Вікна моєї кімнати виходять на затемнену вулицю. Пізній вечір. Сидять підлітки, матюкаються, палять погань, лапають дівок - ті не проти. В кущах торчки пресують чоловіка за те, що той загубив косяк і кинув їх на гроші. Алкаши розбираються один з одним - жінка б'ється з двома мужиками. І все це відбувається майже одночасно. А по ночах під вікнами бродять, шукають "закладки". І періодично хтось нестямно репетує", - зазначив він.

При цьому письменник додав, що силовики не борються з правопорушенням, а ситуація в місті погіршується. "Поліції байдуже, мабуть. А один всіх не врятуєш. Повернення в 90-ті? Не знаю, але з містом відбувається жах. І боюся, що не тільки з Севастополем. Хотів би я драматизувати, але нічого, крім вбивчого реалізму", - резюмував Бесєдін.

"Хитра мобілізація": Стало відомо, у якому випадку навіть багатодітний тато може отримати повістку

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:30

У Законі про мобілізацію за несплату аліментів татам трьох і більше дітей будуть знімати бронь. І це торкнеться навіть жінок. Однак це не означає, що боржника одразу відправлять на фронт, передають Патріоти України. Про нові правила у Законі про мобіл...

В Україні для кількох категорій скасували плату за доставку газу? Все, що треба знати

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:30

Більшість споживачів газу найближчим часом сплачуватимуть за газ, як і раніше, за старими тарифами, передають Патріоти України. Варто пам'ятати, що окремо потрібно сплачувати за «блакитне» паливо і за його доставку. Щодо останнього платежу у мережі н...