Щоб не втік: НАБУ заарештувало літак Оніщенка

Артем Ситник спростував припущення про політичне забарвлення цієї справи.

Олександр Оніщенко. Фото:tsn.ua

Національне антикорупційне бюро заарештувало літак народного депутата від "Волі народу" Олександра Оніщенка. Про це глава відомства Артем Ситник заявив журналістам у четвер, 16 червня, передають Патріоти України з посиланням на Українську правду.

"До переліку арештованого майна входить один з його приватних літаків. Там же не тільки Оніщенко, там же є й інші члени угруповання", - додав Ситник.

На уточнююче запитання, що вони робитимуть, якщо Оніщенко втече, він відповів, що "до розгляду подання ми нічого не можемо зробити".

"Якщо це станеться (втеча, - Ред.), це буде доказом того, наскільки треба обмежувати цей імунітет", - підкреслив Ситник.

Також він спростував припущення про політичне забарвлення цієї справи.

Як повідомлялося раніше, стало відомо про намір Національного антикорупційного бюро України заарештувати "газового короля" Оніщенка. НАБУ вже підготувало подання на зняття недоторканності та арешт Онищенко. 15 червня детективи НАБУ провели 10-годинний обшук у приймальні депутата.

Ворог посилює натиск: На кордоні Часового Яру йдуть бойові дії

четвер, 2 травень 2024, 16:23

Бойові дії дійшли до межі міста Часів Яр Донецької області. У місті залишається майже 700 осіб. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на начальника Часовоярської міської військової адміністрації Сергія Чауса в ефірі телемарафону, передають Патріот...

"Занадто багато всього": Війна закінчиться, коли Путін зрозуміє, що не зможе виграти, - американський генерал

четвер, 2 травень 2024, 15:50

Війна в Україні закінчиться тоді, коли Путін зрозуміє, що не може перемогти. Для цього західні партнери мають об'єднати всі можливі зусилля у допомозі нашій державі. Про це заявив американський генерал Бен Ходжес, передають Патріоти України. "Тому ми п...