Щодо санкцій: Орбан привіз Путіну "благу звістку"

У свою чергу, глава Кремля знову заявив, що Мінські угоди має виконувати сама Україна.

Володимир Путін і Віктор Орбан. Фото: ЖЖПрем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан, який перебуває з візитом у Росії, запевнив Путіна, що, коли закінчиться поточний строк головного пакету санкцій Євросоюзу проти Москви наприкінці липня, автоматичного продовження його не буде, повідомляють Патріоти України.

У свою чергу, Путін вчергове заявив, що Мінські угоди має виконувати сама Україна, але не згадав про зобов'язання, які має виконати Росія. Крім цього, Орбан закликав до покращення відносин між Євросоюзом і Росією. Він наголосив, що Будапешт зацікавлений у такому покращенні, що відповідало б інтересам Угорщини.

Нинішній уряд Угорщини вже багато разів виступав за зняття санкцій з РФ. В Євросоюзі уряд Орбана звинувачують у порушенні низки положень ЄС у галузі прав людини, свободи слова, незалежності судочинства тощо. Також Орбана звинувачують за його проросійську позицію і тісні відносини з Путіним.

Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...

"Здавайте паспорт та залишайтесь в іншій країні": Нардепка Безугла зробила нову скандальну заяву

четвер, 25 квітень 2024, 21:44

Народна депутатка Мар’яна Безугла закликала українців за кордоном виконувати свій обов’язок. В іншому випадку - відмовлятися від громадянства. Про це вона заявила в ефірі проєкту "Тема з Мосейчук", передають Патріоти України. "Якщо ви не бачите себе ук...