Щодо заяви Савченко: Переговори про обмін полоненими можуть вестися лише з Москвою стороною, а не Плотницьким та Захарченко – Геращенко (відео)

Лідери так званих "ДНР" та "ЛНР" є маріонетками Кремля котрі не приймають жодних рішень по полоненим самостійно.

Переговори щодо обміну полоненими можуть вестися лише з російською стороною, а не з лідерами так званих "ДНР" і ЛРН". Про це на телеканалі "112 Україна" заявив народний депутат Антон Геращенко, зазначають Патріоти України.

"Перемовини можуть вестися тільки з Росією, як із суб`єктом відносин. Плотницький, Захарченко – це маріонетки. Коли було опубліковане листування Суркова, там були документи щодо погодження кандидатур на керівні посади в так званій "ДНР". Там так і зауважувалося, що рекомендуємо на пост прем'єр-міністра Захарченка. Тому, коли хтось починає говорити, що в Україні громадянська війна - це нісенітниця.", - зазначив він.

Нагадаємо, 12 грудня стало відомо, що народний депутат Надія Савченко в Мінську таємно зустрілася з ватажками "ДНР" і "ЛНР" Олександром Захарченком та Ігорем Плотницьким. Крім них на зустрічі було ще кілька людей, які, за словами Савченко, становили "російську мінську сторону".

Як раніше зазначала нардеп, вона на переговорах ніяких обіцянок бойовикам не давала. Однак сьогодні, 14 грудня Савченко заявила про домовленість обміну полоненими у розрахунку 1 до 4.

"України тут більше не буде": Пасічнику з Харківщини оголосили підозру за любов до РФ (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 19:51

Слідчі оголосили підозру 65-річному жителю селища Садовод у Великобурлуцькій громаді, який підтримував російських окупантів та публічно закликав односельців не визнавати державний суверенітет України, передають Патріоти України. Чоловік радів приходу о...

Чи можуть окупанти захопити Харків: Командувач Нацгвардії озвучив прогноз

вівторок, 23 квітень 2024, 18:56

Командувач Нацгвардії Олександр Півненко розповів, чи дійсно окупаційна армія Росії може захопити Харків. За його словами, росіяни здатні діяти лише класично. Два-три напрямки відволікаючі й один -0 основний. Про це він розповів в інтерв’ю LIGA.net,...