"Щур" напав на "гієну": Північна Корея захопила в нейтральних водах російське судно

Влада РФ не отримує чітких пояснень від влади КНДР? - Це чарівно. Нехай спочатку влада РФ чітко пояснять присутність "зелених чоловічків" на території інших країн.

Військово-морські навчання КНДР. Фото: inosmi.ruЯхта поверталася до Владивостока з південнокорейського порту Пусан після участі в міжнародній регаті. У момент затримання на борту судна перебувало п'ять осіб, повідомляють Патріоти України про інформацію на сайті Нескучные новости.

Інцидент стався в 120 морських милях від берегової лінії КНДР. Близько 20:00 за місцевим часом до російської яхті підійшов північнокорейський корабель, після чого військові моряки КНДР забрали до себе на борт капітана яхти Дмитра Назарова і взяли судно на буксир.

Російські яхтсмени забарикадувалися в одному з приміщень яхти. Їм вдалося передати інформацію про затримання судна до Владивостока, і вже о дев'ятій годині вечора з'ясуванням ситуації зайнялися російська влада. На яхті включений аварійний буй, що дозволяє стежити за її переміщенням.

Імовірно, російська яхта буксирується в порт Кімчхек. МЗС РФ і посольство Росії в КНДР зробили відповідні запити, але поки не отримали виразних пояснень від північнокорейської сторони.

"Диму без вогню не буває": Путін був на межі життя та смерті, - оккультист

вівторок, 7 травень 2024, 7:22

Чутки про смерть диктатора РФ Володимира Путіна не відповідають дійсності. Однак восени 2023 року, коли вони вибухнули, глава Росії справді мав критичний момент. Про це розповів відомий російський окультист та філософ Андрій Космач в інтерв'ю блогеру М...

Істерики та погрози Путіна не ввели в оману: Сполучені Штати не бачать ознак, що росіяни застосують ядерну зброю проти України, - Держдеп США

вівторок, 7 травень 2024, 7:15

У Державному департаменті США прокоментували анонс російських навчань з використанням тактичної ядерної зброї. Про це заявив речник Державного департаменту США Метью Міллер. . "Риторика Росії - ядерна риторика - є безрозсудною та безвідповідальною впр...