Шляк би вас всіх трафив - і вашу владу, і опозицію: Хакамада запропонувала Путіну купити в України Крим за "борг Януковича"

Яскравий приклад приказки "Російський демократ закінчується там, де починається українське питання". Великоросійські імперіалісти не розуміють - українці Батьківщиною не торгують - ані оптом, ані в роздріб.

Ірина Хакамада. Фото: podrobnosti.ua.

Російський громадський діяч і політик Ірина Хакамада запропонувала президенту Росії Володимиру Путіну закрити очі на борг України в $ 3 млрд в обмін на окупований Крим. Про це вона заявила в інтерв'ю Радіо Свобода, передають Патріоти України.

"Может быть лучше, может быть хуже, но это будет все равно по-другому. Во-первых, Крым — действительно тема долгая и длинная. Я надеюсь только на одно, что сообразят постепенно, что на те три миллиарда, из-за которых скандал, которые не возвращает Украина, можно взаимозачет, простить, закрыть", — відповіла Хакамада на запитання, чи може усе бути так, як було до анексії Криму.

Вона зазначила, що раніше Україна не погодилася б продати Крим, а тепер може погодитися. Все зависит от обстоятельств. Политики появляются и уходят в зависимости от того, какие задачи они могут решить. Когда конфликт достанет всех, будут серьезные экономические трудности, тогда и политики будут другие, и слова будут другие. Поэтому нет возврата обратно", — зазначила Хакамада. Вона також вважає, що санкції проти Росії залишаться надовго.

Збиває навіть балістичні ракети: Що відомо про Aster 30, які Франція передає Україні

четвер, 25 квітень 2024, 2:35

До нового пакета військової допомоги Україні від Франції мають увійти зенітні керовані ракети Aster 30, які використовують для систем протиповітряної оборони Mamba SAMP-T. Ці комплекси здатні боротися як з авіацією, так і з крилатими та протирадіолокац...