Шокін навангував розв'язку конфлікту між НАБУ та ГПУ

Екс-Генпрокурор вважає, що конфлікт між структурами, що міряються хто краще бореться з корупцією, приведе до розвалу державних правоохоронних органів.

Пророкування Шокіна звучать як завдання. Фото: censor.net.ua.

Протистояння між Національним антикорупційним бюро і Генеральною прокуратурою України може привести до розвалу державних правоохоронних органів. Про це повідомив екс-Генеральний прокурор України Віктор Шокін, пишуть Патріоти України з посиланням на Newsone.ua.

За його словами, протистояння ні до чого доброго не приведе. Ці дві структури повинні разом робити все на благо України в боротьбі з корупцією.

«Я закликаю і Ситника, і генпрокурора Луценка знайти спільну мову, винних обов'язково покарати, щоб ніякого протистояння не було», - сказав Шокін.

Він зазначив, що НАБУ було створено дещо штучним. "Завжди Генеральна прокуратура була флагманом і координатором всіх дій по боротьбі зі злочинністю. Це зазначено в Конституції і законах України. Зміни в законах не були зроблені так, щоб усунути протистояння цих структур", - зазначив Шокін.

Скільки НПЗ Росії треба знищити для впливу на війну: Черник дав пояснення

четвер, 2 травень 2024, 7:15

Знищення Силами оборони України російських НПЗ може вплинути на бойові дії. Задля цього треба, аби відбулося щось схоже до подій Другої світової війни, коли американці знищили 12 заводів німців. Таку думку у ефірі "1+1" в межах телемарафону висловив ві...

"Проблема в тому...": Експерт розповів, що потрібно ЗСУ для перехоплення Х-101 і "Калібрів"

четвер, 2 травень 2024, 6:22

Військово-політичний оглядач Олександр Коваленко розповів, що, окрім F-16, допоможе Україні знищувати крилаті ракети Х-101 і "Калібр", передають Патріоти України. "Застосування авіації, для перехоплення Х-101 і КРМБ "Калібр" не є чимось унікальним і це...