Шокуючі цифри: Експерт порівняв бомбардування в Алеппо і Грозному (відео)

Серед загиблих від російської агресії – мирні мешканці.

Ілюстрація: ЖЖ

Російська авіація зі страшною регулярністю завдає смертоносні авіаудари по сирійському місту Алеппо, які забирають життя тисяч мирних жителів, повідомляють Патріоти України з посиланням на Дождь.

Однак Алеппо є не першим містом, яке понесло такі важкі втрати від армії РФ. До цього Кремль відпрацьовував такий же сценарій в Грозному під час війни в Чечні.

Кількість жертв від російських авіаударів просто жахає. В Алеппо вже загинули більше 4 тис. осіб, а в Грозному в 1999 році від авіанальотів РФ загинули від 6 до 10 тис. осіб.

Дії російської авіації говорять про те, що кремлівська влада і вище військове керівництво РФ ніколи не брало до уваги можливі втрати серед мирного населення в процесі підготовки повітряних та інших військових операцій.

Намагалася вплинути на Європарламент: У Польщі викрили шпигунську мережу Росії

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:50

Сайт Voice of Europe, який просуває російську пропаганду, країна-агресор Росія використовувала, зокрема, для послаблення позицій Польщі в Європейському союзі. Про це повідомив "Радіо Свобода" речник міністра-координатора спеціальних служб Польщі Яцек ...

Є вагома причина: Спецслужби Франції рекомендують скасувати церемонію відкриття Олімпіади у Парижі,

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:30

Спецслужби Франції рекомендують скасувати церемонію відкриття Олімпійських ігор у Парижі. Побоювання, зокрема, викликані терактом у Підмосков'ї, передають Патріоти України з посиланням на Europe 1. Джерело видання у головному управлінні внутрішньої без...