"Шпионка наверное, место работы подозрительное": Призначення нового посла США в Україні викликало хвилю ненависті серед "путінської вати"

"Короче, разведчица она. Провинилась, в ссылку в Украину отправляют" - плюються жовчю прихильники Путіна.

Марі Йованович. Фото:kp.ua

Новина про те, що президент США Барак Обама висунув на пост посла в Україні Марі Йованович, викликала обурення у росіян, які підтримують політику президента РФ Володимира Путіна. Про це свідчать коментарі до новини про призначення Йованович на пропутінському сайті "РИА Новости", інформують Патріоти України.

"Шпионка наверное, место работы подозрительное", "Суржик что ли коверкать некому? Так из него уже только ангельский можно делать или азбуку Морзе с сурдопереводом", "Провинилась, в ссылку в Украину отправляют", "Чем она так провинилась-то? Обычно в страны 404 посылают на стажировку молодых выпускников или ссылают дипломатов за серьезные проколы", "Одной засланкой (от слова засланная) в хохляндии больше будет!", "На лицо, ну прям вылитая стерва. У них там фейсконтроль в госдепе что-ли", "Прочитал послужной список этой дамы. Работа в посольстве России, Украины, Киргизии. В Украине была инициатором ухудшения отношений с администрацией Кучмы, в Киргизии потерпела фиаско и признана неэффективным послом. Короче, успехов нет. Тогда почему назначают? Наверное потому, что является "специалистом по России" и в свое время закончила Национальный военный колледж. Короче, разведчица она", "Мариванна, знакомая личность из анекдотов"", - коментують новину російські користувачі мережі.

Нагадаємо, Марі Йованович народилася в 1958 році в Канаді. Коли їй було три роки, її сім'я переїхала в США. Там вона закінчила Прінстонський університет і Пушкінський інститут, отримавши ступінь бакалавра з історії та комплексу дисциплін, пов'язаних з вивченням мови, літератури, культури, історії, політики та економіки Росії.

В рамках дипломатичної служби вона працювала в Сомалі, Великобританії, Росії, Канаді, Україні, Киргизстані та Вірменії. Йованович добре знає ситуацію в Україні, вона працювала на посаді заступника глави місії в Україні із серпня 2001-го по червень 2004 року. При цьому вона вільно говорить російською.

Enfant terrible Європи: Орбан вимагає, щоб призначені Євросоюзом Україні гроші віддали Угорщині

неділя, 28 квітень 2024, 9:05

Економіка Угорщини потерпає від корупційної та авторитарної влади. Однак рятувати її мають, на думку тих, хто розвів цей бардак, має ЄС. Ппоросійський прем’єр-міністр Угорщини Віктор Орбан заявляє, що гроші ЄС, які надають Україні, насправді мають дава...

Що не посилить держбюджет та волонтери: Данія закупить для України зброю у українських виробників

неділя, 28 квітень 2024, 8:15

В умовах, коли європейське ВПК лише поновлює свою міць часів Холодної війни і європейці закуповують зброю для ЗСУ по всьому світові, спрямовані таким чином кошти можуть дати мільярдні поставки. Зазначається, що документ фіксує намір посилити пряму фіна...