Штурм парламенту Молдови був організований за вказівкою з Москви, - ЗМІ

Перемога нинішніх протестних сил у Молдові буде означати дострокові парламентські вибори і перемогу на них проросійських сил.

Штурм парламенту у Молдові. Фото: lenta.ru.

Сьогоднішні протести в Молдові організовані проросійськими політичними партіями за прямою вказівкою з Москви. Про це в коментарі Новому регіону повідомив головний редактор сайту ava.md Андрій Андрієвський, передають Патріоти України.

«Двигунами протестів є три опозиційні партії - Партія «Платформа ТАК»(Андрій Настасе), Партія соціалістів (Ігор Додон), «Наша Партія» (Ренато Вусатий). Зі згаданих умовно-проєвропейською партією можна назвати «Платформу ТАК», інші дві сили антиєвропейські і діють за прямою вказівкою з Росії», - зазначив Андрієвський. За його словами, перемога нинішніх протестних сил у Молдові буде означати дострокові парламентські вибори і перемогу на них проросійських сил, які згідно з усіма опитуваннями беруть більшість.

Говорячи про те, які принципові розбіжності між протестуючими і урядом новообраного прем'єра Філіпа, Андрієвський підкреслив, що розбіжність одна - влада. «У опозиції її немає, але дуже хочеться ... Компроміс можливий завжди, але чи хочуть його з того боку, мені здається, що ні. Опозиція хоче влади - тут і зараз», - додав експерт. Він також додав, що багато чого в країні буде залежати від того, як події розвиватимуться в найближчі години.

Росіяни прорвалися й контролюють частину Очеретиного, - речник ОСУВ "Хортиця"

субота, 27 квітень 2024, 20:46

Речник ОСУВ "Хортиця" Назар Волошин увечері в суботу, 27 квітня 2024 року, підтвердив утрату контролю над "частиною" селища Очеретине Покровського району Донецької області. З такою заявою він виступив в етері телеканалу "Ми - Україна", передають Патріо...

Верховною Радою керує не Стефанчук, а призначена Офісом президента людина, - депутатка Європарламенту фон Крамон

субота, 27 квітень 2024, 20:05

Депутатка Європарламенту Віола фон Крамон висловила стурбованість розподіленням повноважень в українському парламенті, заявивши, що насправді Верховною Радою керує не Стефанчук, а призначений Офісом президента Штучний. Про це вона заявила в інтерв'ю "І...