"Сєня, біжи": Яценюк очолив рейтинг народних антипатій, обігнавши "регіоналів"

Лише 1% українських громадян ставиться до прем'єр-міністра вкрай позитивно.

Арсеній Яценюк очолив рейтинг народної антипатії. Ілюстрація:provoker.com.ua

Прем'єр-міністр України очолив рейтинг народної антипатії. Про це свідчать дані опитування Центру досліджень IRI, зазначають Патріоти України.

Так, 62% українців відповіли, що ставляться до прем'єра вкрай негативно. Лише 1% громадян ставиться до нього вкрай позитивно.

На другому місці - колишній регіонал Олександр Єфремов з 58%. На третьому - нардеп від "Опозиційного блоку" Юрій Бойко з 57%.

Четверте місце розділили олігархи Рінат Ахметов та Ігор Коломойський (по 52% опитаних висловили своє вкрай негативне ставлення до них). На п'ятому місці опинився лідер партії ВО "Свобода" Олег Тягнибок з 50% антипатій.

Слід зазначити, що у трійку політиків, до яких українці ставляться позитивно, потрапили львівський мер Андрій Садовий, голова Одещини Міхеїл Саакашвілі та голова Закарпаття Геннадій Москаль.


"До Великодня готувалися. Вікна мили": Безугла знову обурена роботою комітету, у соцмережі відреагували

п’ятниця, 3 травень 2024, 23:54

“За весь тиждень Комітет ВРУ з питань національної безпеки, оборони та розвідки не провів жодного засідання, жодного заходу, жодної міжнародної зустрічі, жодного спільного виїзду. Жодної активності не було. Тільки тиша і пусті коридори. Що це?” – напис...

До парламенту Канади внесли законопроєкт про прискорення військової допомоги Україні

п’ятниця, 3 травень 2024, 23:31

У Канаді планують на законодавчому рівні спростити процес передачі Україні військової допомоги для боротьби із російським повномасштабним вторгненням. У нижній палаті парламенту країни зареєстрували відповідний законопроєкт. Ініціатором документа став ...