Сєня, прощавай: Надія Савченко висловила недовіру Яценюку (фотофакт)

Оригінал підпису української льотчиці про недовіру Уряду був переданий через її адвоката Іллю Новікова.

Надія Савченко. Фото:ukrainian.voanews.com

Народний депутат України від партії "Батьківщина", політв'язень льотчиця Кремля Надія Савченко підтримала відставку уряду Арсенія Яценюка. Про це повідомив її колега по фракції Іван Крулько, інформують Патріоти України.

"Щойно подав оригінал підпису Надії Савченко про недовіру Уряду, який переданий через адвоката Іллю Новікова. Таким чином, фракція "Батьківщина" одноголосно вимагає відставки КМУ", - написав Крулько на своїй сторінці у Facebook.

Нагадаємо, Президент України Петро Порошенко звернувся до Арсенія Яценюка і Віктора Шокіна, закликаючи їх піти у відставку.

Однак у Яценюка різко відреагували на заклик Порошенка піти у відставку. Крім того, під час виступу в парламенті Яценюк назвав топ-12 завдань для України на 2016 рік.

Кількість постраждалих внаслідок обстрілу Харкова зросла, пошкоджено 20 будинків в центрі міста (відео)

неділя, 5 травень 2024, 23:03

Кількість постраждалих внаслідок удару російських окупантів по центральній частині Харкова 5 травня виросла до 15 осіб. Про це проінформувала у Telegram Харківська обласна прокуратура, передають Патріоти України. "Станом на зараз кількість травмованих ...

Швейцарія запросила Папу Римського на саміт миру

неділя, 5 травень 2024, 22:28

Папа Римський Франциск отримав запрошення прибути на Глобальний саміт миру, який відбудеться 15-16 червня у швейцарському Бюргенштоці. Про це повідомила в інтерв’ю виданню Blick президентка Швейцарії Віола Амгерд, передають Патріоти України. За її сло...