Сюрприз: Володимир Гройсман. Так виглядає реформатор (фотофакт)

Після зустрічі з представниками організації "Реанімаційний пакет реформ" спікер парламенту отримав цікавий сувенір.

Володимир Гройсман. Фото:ua.112.ua

Спікер Верховної Ради Володимир Гройсман зустрівся з представниками неурядової організації Реанімаційний пакет реформ, де отримав на згадку сувенір. Про це Гройсман похвалився на своїй сторінці у Facebook, зазначають Патріоти України.

"Сьогодні зустрівся з представниками Реанімаційного пакету реформ. Ми плідно співпрацювали протягом усього минулого року, а сьогодні підбили підсумки та обговорили плани уже на 2016 рік, - написав він.

Гройсману на зустрічі подарували футболку та грамоту. "Не зміг стримати усмішку, коли приміряв футболку з надписом "Так виглядає справжній реформатор", отриману в подарунок разом з грамотою за найактивніше партнерство," - поділився емоціями спікер.

"Продовжує вважати": Розвідка США назвала, чого Путін боїться найбільше

субота, 4 травень 2024, 9:50

Російський лідер Володимир Путін відчуває "параноїдальний страх" через нібито намір Заходу обмежити владу РФ у світі. Саме це змусило його витрачати історично рекордні суми на мілітаризацію РФ. Таку думку висловила директорка Національної розвідки США...

Українське небо закриватимуть комплексно? Обіцяні союзниками системи Patriot прибудуть одночасно з винищувачами F-16

субота, 4 травень 2024, 9:14

Німеччина зможе передати Україні зенітний ракетний комплекс Patriot не раніше кінця червня. Це постачання може збігтися за часом із передачею ЗСУ винищувачів F-16 від партнерів. Також близько 70 українських військових вже після Великодня розпочнуть шес...