Скандал: Голоси депутатів за бюджет Яценюка скуповували по 10 млн доларів,- Тимошенко

Політик пояснила "істерію уряду" навколо процесу прийняття бюджету його непрофесіоналізмом.

Юлія Тимошенко розповіла, що для голосування за бюджет у парламенті підкуповували депутатів. Ілоюстрпація:www.bbc.com

Лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко стверджує, що депутатам-мажоритарникам за голосування за держбюджет-2016 пропонували хабарі до 10 млн доларів. Про це вона заявила в ефірі телеканалу "Інтер", передають Патріоти України з посиланням на УНН.

"Знову намагалися корумпувати мажоритарних депутатів. Ходили по залу, пропонували їм до 10 і більше мільйонів на кожен округ депутата, який проголосує. Такого корумпованого хамства замість бюджетного процесу я просто не пам'ятаю", - заявила вона.

Тимошенко пояснила "істерію уряду" навколо процесу прийняття бюджету його непрофесіоналізмом.

"Вони кажуть: якби бюджет не був прийнятий, то була б катастрофа, падіння курсу до 100 грн. (За дол. США - ред.), руйнування всього на світі. Це абсолютна істерія, яка прикриває нездатність цього уряду і новосформованої більшості в парламенті практично формувати правильну політику", - зазначила лідер фракції.

Крім того, політик упевнена, що "формат уряду та формат більшості, сформованої явочним порядком перед голосуванням за бюджет" себе вичерпав, і що діячі, які себе дискредитували, повинні піти з політики.

"Якщо не змінюється соціальна політика, політика підтримки економіки України, якщо не змінюється тарифна політика, якщо немає жодного елемента підтримки підприємців, розвитку нашої держави, фінансування ключових інфраструктурних проектів, то навіщо потрібен такий уряд і такий парламент. Навіщо потрібен такий абсолютно спотворений бюджет"? - резюмувала Тимошенко.

Якщо Путін зважиться: РФ захопить країни Балтії за сім днів, реакція НАТО буде довшою, - Скібіцький

п’ятниця, 3 травень 2024, 9:52

Російська Федерація може захопити країни Балтії за сім днів, при цьому реакція НАТО буде довшою. Про це заявив представник ГУР МО України Вадим Скібіцький, передають Патріоти України. За його словами, найбільшим невідомим чинником війни є Європа. Якщо...

Керченський міст підірвали твердим ракетним паливом в еквіваленті 10 тонн тротилу, - російські ЗМІ

п’ятниця, 3 травень 2024, 9:32

Для підриву Керченського мосту у жовтні 2022 року використовувався саморобний вибуховий пристрій потужністю, еквівалентною 10 тоннам тротилу. В його основі було тверде ракетне паливо, заховане у бобіни поліетиленової плівки. Про це пише російський Коме...