Скандал: Команда Путіна мусирує заяву про вирок для Ердогана

Саме час повернутися до історії і поговорити про геноцид, який чинило росіянське "червоне племя" українцям, азіатам, німцям Поволжя, прибалтам і т.д.

Геноцид вірмен Османською імперією в 1915-1916 роках. Фото: kavkaz-uzel.ruПерший віце-спікер Держдуми РФ, перший заступник голови ЦК КПРФ Іван Мельников заявив, що визнання німецьким парламентом геноциду вірмен Османською імперією в 1915-1916 роках свідчить про політичний вирок, який був винесений Євросоюзом президенту Туреччини Реджепу Тайіпу Ердогану. "Думаю, це" чорна мітка "пану Ердогану від Німеччини, а в її особі, по суті, від усього Євросоюзу", - сказав він, передають Патріоти України про повідомленні сайту Нескучные новости.

"Справа не тільки в геноциді вірмен, інакше б нинішнє рішення було прийнято раніше - тут і прагнення дати витверезну ляпас цього переплутав епохи лідеру", - заявив Мельников.

На його думку, таке рішення Бундестагу "навряд чи поверне президента Ердогана в реальність, він замішаний в таких справах і так упертий, що робити висновки потрібно перш за все турецькому народу".

"Важливо розуміти, що для Німеччини це не дрібниці, там дуже багато мігрантів з Туреччини, багато хто живе вже не перше покоління. Раз Німеччина йде на такий крок, значить, політичний вирок Ердогану винесено", - сказав віце-спікер Держдуми.

Мета армії РФ - не Харків: Військовий аналітик пояснив справжній задум ворога

субота, 11 травень 2024, 12:28

Російські окупаційні війська не мають на меті захопити Харків, водночас намагаються максимально понівечити місто обстрілами та зробити його непридатним для проживання. Спробами наступати на півночі Харківщини росіяни хочуть відвернути Сили оборони Укра...

Запеклі бої тривають: Сили оборони вибивають росіян із "сірої зони" на Харківщині

субота, 11 травень 2024, 12:26

На півночі Харківщини утворилася так звана "сіра зона". За словами очільника Ради резервістів Сухопутних військ Івана Тимочка, після відступу противника восени 2022 року, ЗС РФ не зупинилися ідеально по лінії кордону, пише "Еспресо". "Станом на сьогод...