Скандал набирає обертів: Офшори згідно "панамських документів" знайшли навіть у Джекі Чана, - ЗМІ

Маловідома фірма з Панами Mossack Fonseca об'єднала світову еліту - власниками офшорів опинилися більше 100 впливових політиків і відомих персон.

Джекі Чан. Фото: yaom.ru.Серед людей, які опинилися у фокусі скандалу з витоком інформації з бази даних компанії Mossack Fonseca під назвою "Панамські документи", опинився і відомий актор Джекі Чан. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Зазначається, що акторові належать шість компаній, які керуються через Mossack Fonseca. Але докази про незаконне використання послуг компанії популярним актором відсутні.

Як повідомляли Патріоти України, 3 квітня журналісти і десятки ЗМІ по всьому світу одночасно опублікували матеріали про власників великих офшорів, грунтуючись на даних "Панамського архіву" - збірки документів про офшорні схеми маловідомої фірми з Панами Mossack Fonseca. Серед власників офшорів опинилося більше 100 впливових політиків і відомих персон.

Страшний ранок: Окупати вдарили по Дніпру і області - убили 6 дорослих і 3 дітей

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:22

У результаті російського удару у місті Дніпро загинули 2 людей, у Синельниковому загинули 6 людей, серед яких двоє малолітніх дітей, ще 29 жителів області дітали поранення. Пізнше стало відомо, що у лікарні померла ще одна дитина, передають Патріоти У...

У ворога за добу значно поменшало автотранспорту: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 19 квітня

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:03

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 19.04.24 орієнтовно склали: