Скандал набирає обертів: Ставленика Сакварелідзе затримали за хабар, - ГПУ

Військовою прокуратурою затримано прокурора прокуратури Малиновського району Одеси Олександра Модебадзе під час отримання хабара в 5 тисяч доларів.

На хабарі затримано ставленика Сакварелідзе. Фотоілюстрація: ye.ua.

Військова прокуратура затримала за хабар прокурора Олександра Модебадзе, який був призначений на посаду Давидом Сакварелідзе. Про це заявив прокурор Генеральної прокуратури Владислав Куценко, повідомляють Патріоти України з посиланням на ЛИГА.Новости.

"Слідчими військової прокуратури Південного регіону за матеріалами Служби безпеки України затриманий під час отримання хабара в 5 тисяч доларів прокурор відділу прокуратури Одеської області, юрист першого класу Модебадзе", - повідомив Куценко.

Він уточнив, що Модебадзе 16 березня 2016 року був призначений на займану посаду Давидом Сакварелідзе. За словами Куценко, Модебадзе - людина з команди Сакварелідзе, "який прийшов будувати нову Україну".

Проти затриманого прокурора відкрито кримінальне провадження за ст.368 (одержання хабара) Кримінального кодексу.

Згідно сайту ГПУ, Модебадзе займає посаду прокурора прокуратури Малиновського району Одеси.

Як повідомляли Патріоти України, у вівторок, 29 березня, Сакварелідзе був звільнений з займаної посади за рішенням Віктора Шокіна. Пізніше Верховна Рада дала згоду і на звільнення самого Шокіна.

Раніше вже були навчання": Євлаш пояснив, чи зможуть F-16 працювати у тандемі зі старою українською авіацією

п’ятниця, 3 травень 2024, 10:30

Винищувачі F-16 зможуть виконувати маневри у комбінації зі старими бортами української авіації, такими як Су-27, МіГ-29. Подібні навчання вже проводились, передають Патріоти України з посиланням на речника Повітряних сил ЗСУ Іллю Євлаша в ефірі телема...

Кинуть усі сили? Павлюк підтвердив, що у росіян є план захоплення Харкова і Сум

п’ятниця, 3 травень 2024, 10:28

У росіян справді є план можливого захоплення двох міст - Харкова і Сум. Але українські війська не знають, наскільки ці плани серйозні, передають Патріоти України. з посиланням на командувача Сухопутних військ ЗСУ генерал-лейтенанта Олександра Павлюка ...