Скандал наростає: Ляшко відізвався на "кришування" однопартійцями грального бізнесу

Лідер радикалів наголосив, що якщо його однопартієць винен - нехай відповідає.

Олексій Кириченко. Фото:http://ichef-1.bbci.co.uk/news/660/cpsprodpb/17DD8/production/_93825779_unian_695000.jpg

Про те, що затриманим за підозрою у хабарництві помічником депутата від Радикальної партії виявився Олексій Бевзюк, який працює у нардепа Олексія Кириченка, повідомив народний депутат Олег Ляшко у дописі у власному Facebook, передають Патріоти України.

"ГПУ затримала за обвинуваченням у шахрайстві Олексія Бевзюка - помічника мого колеги Олексія Кириченка. Якщо він винен - хай відповідає, я нікого не буду кришувати", - зауважив він.

"Але якщо це виконання політичного замовлення влади на дискредитацію мене особисто і моєї команди, чим постійно зловживає Луценко, скоро прийде час йому за це відповісти з усією суворістю закону", - додав нардеп.

Своєю чергою депутат Кириченко у своєму Facebook назвав затримання "прокурорським бєспрєдєлом".

"Прокурорский беспредел в действии. Сегодня следователи генпрокуратуры задержали моего помощника Алексея Бевзюка. Он, как и многие в Радикальной партии, громил залы игровых автоматов. Шьют вымогательство. Выходит, следователи вместо того чтобы закрыть игровой притон и посадить организаторов, сажают тех кто борется с этим злом", - зауважив політик.

Амбітний експеримент: В Україні на полі бою випробовують нові американські технології, - The New York Times

понеділок, 29 квітень 2024, 13:30

Війна в Україні, на думку багатьох американських посадовців, стала "випробувальним полігоном" для низки військових технологій, які швидко розвиваються. Про це йдеться у статті The New York Times, яку опублікували 23 квітня, передають Патріоти України. ...

“Це нам зв’язує руки": Боєць "Азову" розповів про критичні проблеми українського війська

понеділок, 29 квітень 2024, 13:22

У Збройних силах України часто бувають ситуації, коли зброя є, а снарядів до неї немає, і навпаки. А деякі командири віддають нелогічні накази. Це все "зав'язує" руки бійцям та заважає результативно воювати. Про це боєць 12-ї бригади Національної гвард...